سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

جایگاه سند چارچوب طراحی شهری در میان اسناد هدایت طراحی شهری ( مقایسه تطبیقی نظام برنامه ریزی ایران و انگلستان )

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,071

This Paper With 16 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCACE01_122

Index date: 7 July 2018

جایگاه سند چارچوب طراحی شهری در میان اسناد هدایت طراحی شهری ( مقایسه تطبیقی نظام برنامه ریزی ایران و انگلستان ) abstract

سند چارچوب طراحی شهری به عنوان یکی از اسناد طراحی شهری، در نظام برنامه ریزی ایران است که هدف اصلی این پژوهش بازشناسی جایگاه قانونی این سند برای دستیابی به الگو و راهنمای عمل مناسب و صحیح، بررسی مقایسه ای ( تطبیقی) میان جایگاه این اسناد در نظام برنامه ریزی ایران و انگلستان انجام می پذیرد. بی شک الگوبرداری از جایگاه سیاست های طراحی شهری، روند تهیه و تصویب اسناد طراحی شهری، حوزه اختیارات و یکپارچگی نهادهای موثر در امر سیاست گذاری، تهیه و اجرا در نظام برنامه ریزی انگلستان در مورد اسناد طراحی شهری در شکل گیری مناسب، عملکرد و نقش صحیح اسناد طراحی شهری در نظام برنامه ریزی شهری ایران تاثیرگذار خواهد بود. این پژوهش در حیطه پژوهش های کاربردی قرار می گیرد و روش اصلی در این تحقیق توصیفی و نیز روش بررسی تطبیقی و کشف مغایرت است. یافته ها نشان می دهد که تفرق عملکردی در نهادهای تهیه کننده، اجرایی و نهادهای قانون گذار در حوزه اختیارات، تصمیم سازی و تصمیم گیری؛ نبود هماهنگی، همکاری و همیاری بین بخشی در دستگا های ذی ربط؛ فقدان سیاست های طراحی مشخص در برنامه های توسعه فرداست اسناد طراحی شهری؛ ضعف در حوزه مشارکت مردمی، عدم نظارت و بازنگری در اسناد تهیه شده و ضعف در نهادهای مطالعاتی و پژوهشی به لحاظ درجه استقلال و سیاست گذاری از مهم ترین مشکلات رویه ای پیش روی اسناد طراحی شهری و عدم وجود جایگاه مناسب در نظام برنامه ریزی شهری ایران است و به عنوان کلیدی ترین تفاوت ها میان دو نظام برنامه ریزی مطرح می شود.

جایگاه سند چارچوب طراحی شهری در میان اسناد هدایت طراحی شهری ( مقایسه تطبیقی نظام برنامه ریزی ایران و انگلستان ) Keywords:

طراحی شهری , چارچوب طراحی شهری , نظام برنامه ریزی انگلستان , نظام برنامه ریزی ایران , بررسی تطبیقی

جایگاه سند چارچوب طراحی شهری در میان اسناد هدایت طراحی شهری ( مقایسه تطبیقی نظام برنامه ریزی ایران و انگلستان ) authors

نجمه رمضانی آقداش

دانشجوی دکتری شهرسازی، مدرس گروه شهرسازی، موسسه آموزش عالی سلمان، مشهد، ایران

مژده جوانشیری

دانشجوی دکتری شهرسازی، مدرس گروه معماری، موسسه آموزش عالی وحدت، تربت جام، ایران

مقاله فارسی "جایگاه سند چارچوب طراحی شهری در میان اسناد هدایت طراحی شهری ( مقایسه تطبیقی نظام برنامه ریزی ایران و انگلستان )" توسط نجمه رمضانی آقداش، دانشجوی دکتری شهرسازی، مدرس گروه شهرسازی، موسسه آموزش عالی سلمان، مشهد، ایران؛ مژده جوانشیری، دانشجوی دکتری شهرسازی، مدرس گروه معماری، موسسه آموزش عالی وحدت، تربت جام، ایران نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی معماری و عمران شهری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طراحی شهری، چارچوب طراحی شهری، نظام برنامه ریزی انگلستان، نظام برنامه ریزی ایران، بررسی تطبیقی هستند. این مقاله در تاریخ 16 تیر 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2071 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سند چارچوب طراحی شهری به عنوان یکی از اسناد طراحی شهری، در نظام برنامه ریزی ایران است که هدف اصلی این پژوهش بازشناسی جایگاه قانونی این سند برای دستیابی به الگو و راهنمای عمل مناسب و صحیح، بررسی مقایسه ای ( تطبیقی) میان جایگاه این اسناد در نظام برنامه ریزی ایران و انگلستان انجام می پذیرد. بی شک الگوبرداری از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله جایگاه سند چارچوب طراحی شهری در میان اسناد هدایت طراحی شهری ( مقایسه تطبیقی نظام برنامه ریزی ایران و انگلستان ) با 16 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.