Year: 1397
COI: OGPD07_018
Language: PersianView: 263
This Paper With 17 Page And PDF Format Ready To Download
محتوای کامل این Paper با فرمت WORD هم قابل دریافت می باشد.
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 17 صفحه است به صورت فایل PDF و یا WORD در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
تحلیل پایداری دیواره چاه و پیش بینی رفتار آن در عملیات حفاری به عنوان یکی از نکات مهم به شمار می رود زیرا از دست دادن چاه به واسطه ایجاد ناپایداری منجر به هزینه های هنگفت و توقف در عملیات تولید می گردد. حفاری فروتعادلی یک فناوری پیشرفته است که امکان تولید و پمپاژ سیال حفاری دو فازی (مایع و گاز) را جهت ایجاد فشار هیدروستاتیکی کمتر از فشار منفذی سازند، فراهم می کند. حفاری فروتعادلی به روشی از حفاری گفته می شود که در آن، فشار گردشی سیال حفاری درون فضای حلقوی از فشار سازند کمتر باشد.در حفاری فروتعادلی فشار سیال حفاری عملا کمتر از فشار روزنه های سیالات سازند نگه داشته می شود،در نتیجه با مواجه با سازندهای نفوذپذیر،سیال سازند اجازه نفوذ به درون چاه در حال حفاری پیدا می کند. در این روش تجهیزات و روش خاصی جهت کنترل سیال سازند در حفاری زیرتعادلی مورد نیاز است. اما این روش مزیت های قابل ملاحظه ای نسبت به حفاری معمولی دارد.دراین پژوهش، با استفاده از نرم افزار اجزای محدود آباکوس، به تحلیل استاتیکی و بررسی پایداری دیواره چاه در عملیات حفاری فرو تعادلی در سنگ مخزن آسماری میدان نفتی پرداخته شده است. به منظور بررسی رفتار سیستم استفاده شده است. بر اساس نتایج مدلسازی های انجام شده مشخص شده است که، اگر فشار گل اعمال شده به این چاه کمتر از 20 مگاپاسکال باشد چاه وارد ناحیه پلاستیک شده و دیواره چاه ریزش می کند. همچنین در حفاری فروتعادلی وزن گل را تا آنجا که می توان باید کاهش داد که خطر ناپایدار شدن دیواره چاه وجود نداشته باشد. در فشار 10 مگاپاسکالی افزایش انرژی جنبشی نشان از رفتار مومسان جداره گل حفاری دارد. فشار گل حفاری 20 مگاپاسکال حد پایداری دیواره چاه در حفاری فروتعادلی مورد مطالعه می باشد.
Keywords:
نرم افزار آباکوس، پایداری دیواره چاه،حفاری فروتعادلی،مدلسازی
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/769099/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دانیالی، محمد و ابراهیم آبادی، آرش،1397،تحلیل پایداری دیواره چاه نفت در حفاری فروتعادلی به وسیله ی نرم افزار ABAQUS،هفتمین کنفرانس بین المللی نفت،گاز،پالایش وپتروشیمی بارویکردتوسعه ارتباط دولت،دانشگاه وصنعت،شیراز،،،https://civilica.com/doc/769099
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1397، دانیالی، محمد؛ آرش ابراهیم آبادی)
برای بار دوم به بعد: (1397، دانیالی؛ ابراهیم آبادی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی تأثیر آموزش های HSE بر مدیریت بحران در صنایع نفت (مطالعه موردی: منطقه عملیاتی بهره برداری نفت چشمه خوش)
- بررسی پایداری دیواره چاه های نفتی با کمک نرم افزار STABView
- بررسی عددی تاثیر ویژگی های تماسی بر یکپارچگی سیمان چاه نفت در یکی از میادین جنوب غرب ایران
- تحلیل پایداری چاه عمودی در حالت حفاری فروتعادلی با استفاده از نرم افزار Abaqus در سازند کربناته
- ارائه مدلی برای پیش بینی عملکرد حفاری با استفاده از الگوریتم ماشین بردار پشتیبان در میدان نفتی چشمه خوش
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
New Papers
- برنامه احداث یك واحد LNG در جزیره قشم
- مدل مالی BOT جهت "توسعه دهنده" هاب نفت، گاز و پتروشیمی منطقه آزاد قشم
- بررسی رفتار جذب آب پوشش های پلیمر- سیمان دارای مقادیر متفاوت از پلی وینیل الكل و لاتكس SBR
- خواص نوری و چسبندگی پوشش های آلی- معدنی نانوكامپوزیتی پلیمری بر پایه GPTMS/TEOS دارای نانوذرات ITO
- Study of the Effect of Feed Phase on the Transport of Calcium through Bulk Liquid Membrane
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.