سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نقشه های فرونشست زمین آبخوان های بحرانی استان با استفاده از تصاویر راداریSentinel 1A

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 605

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EEGM02_024

Index date: 15 September 2018

بررسی نقشه های فرونشست زمین آبخوان های بحرانی استان با استفاده از تصاویر راداریSentinel 1A abstract

مطالعه فرونشست با استفاده از روش های مختلفی مانند کشش سنج، روش ترازیابی، روش های CGPS و DGPS و تصاویر راداری انجام می گردد. با توجه به آنالیز تصاوی راداری، آبخوان مشهد با برداشت 1.2 میلیارد متر مکعب و افت سالانه به ترتیب 0.8 و 0.5 متر در سال های 95 و 94 و کسری مخزن 90 میلیون متر مکعب، جز دشت هایی است که نشست زمین در آن از اهمیت زیادی برخوردار است. محققین مختلف با استفاده از تداخل سنجی تصاویر ماهواره ای نشست سالانه دشت مشهد را در بازه زمانی سال های 3002 تا 2007 بین 22 تا 30 سانتی متر در سال پیشنهاد داده اند. با استفاده از نتایج ایستگاه های CGPS نرخ نشست سالانه در دشت نیشابور، کاشمر، سبزوار، فریمان، کدکن مورد ارزیابی قرار گرفته است و بر اساس آن این دشت ها در طی 8 سال به ترتیب 80و 30و 20و و 15 سانتی متر نشست داشته است. در این پژوهش حداکثر نرخ فرونشست زمین در بسیاری از آبخوان های مهم استان خراسان رضوی مورد ارزیابی قرار گرفته است که در این بین آبخوان بردسکن در یک دوره 120 روزه در نقشه های هم نرخ نشست دارای بیشترین نرخ فرونشست در سال می باشد.

بررسی نقشه های فرونشست زمین آبخوان های بحرانی استان با استفاده از تصاویر راداریSentinel 1A Keywords:

بررسی نقشه های فرونشست زمین آبخوان های بحرانی استان با استفاده از تصاویر راداریSentinel 1A authors

جواد دولتی

دانشجوی دکتری زمین شناسی مهندسی، دانشکده علوم، دانشگاه فردوسی مشهد

مقاله فارسی "بررسی نقشه های فرونشست زمین آبخوان های بحرانی استان با استفاده از تصاویر راداریSentinel 1A" توسط جواد دولتی، دانشجوی دکتری زمین شناسی مهندسی، دانشکده علوم، دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش زمین شناسی مهندسی و محیط زیست شهر مشهد پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دشت مشهد، CGPS، آبخوان، فرونشست، تداخل سنجی هستند. این مقاله در تاریخ 24 شهریور 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 605 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مطالعه فرونشست با استفاده از روش های مختلفی مانند کشش سنج، روش ترازیابی، روش های CGPS و DGPS و تصاویر راداری انجام می گردد. با توجه به آنالیز تصاوی راداری، آبخوان مشهد با برداشت 1.2 میلیارد متر مکعب و افت سالانه به ترتیب 0.8 و 0.5 متر در سال های 95 و 94 و کسری مخزن 90 میلیون متر مکعب، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نقشه های فرونشست زمین آبخوان های بحرانی استان با استفاده از تصاویر راداریSentinel 1A با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.