سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

خواص ضد خوردگی نانو کامپوزیت پلی یورتان - کلی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,901

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

INCC11_089

Index date: 25 September 2009

خواص ضد خوردگی نانو کامپوزیت پلی یورتان - کلی abstract

در این مقاله یک سری نانوکامپوزیت های برپایه ی پلی یورتان - مونت مولینت با رشو محلولی و با استفاده از دستگاه التراسونیک تهیه شدند و از ایزوسیانات آلیفاتیک به عنوان جزء سخت کننده در این نانوکامپوزیت استفاده شد. خواص ضد خوردگی نانوکامپوزیت با استفاده از دستگاه اسپکتروسکوپی ایمپدانس الکتروشیمیایی (EIS) موردبررسی قرار گرفت. نتایج آزمایشات نشان دادند که استفادها ز این ذرات نانو داخل ماتریس پلی یورتانی خواص ممانعتی و ضدخوردگی نانو کامپوزیت را در مقایسه با پلیمر خالص بهبود داده است. جهت شناسایی و بررسی مورفولوژی این نانوکامپوزیت ها از میکروسکوپ نوری و XRD استفاده شد. علاوه براین خواص، جذب آب و چسبندگی پوشش نانوکامپوزیت - کلی هم مورد بررسی قرار گرفت.

خواص ضد خوردگی نانو کامپوزیت پلی یورتان - کلی Keywords:

خواص ضد خوردگی نانو کامپوزیت پلی یورتان - کلی authors

شبنم اشهری

دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر ت

علی اصغر سرابی

دانشکده مهندسی پلیمر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران، ا یران

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- Zhag Z.; Sparks, رDL; Scrivmer, NC.; Soption and Desorptiom ...
- Ogata, N.; Jimenez G.; Kawai H.; Ogihara, T.; _ ...
- Jui-Mng, Y.; Hsiu-Yin, H.; Chi-Lun CH.; Wem-Fem, S.; Yuar-Hsiang, ...
-Piavaia , T. J.; Beall, G. W. , Polymer _ ...
- Blmstein _ A. _ olymerzation of adsorbed monolayers. I. ...
- Theng B.K.G., Formatio ad Properties of Clay-Polymer Complexes; Blsevier ...
- . Giamelis , E.P;Polymer Layered Silicate Nano composites , ...
-Fomes, T. D. Yoon, P. J. Keskkula, Paul, D. R., ...
- Zaarei, D.; Sarabi, A.A; Sharif, F.; Kassiriba, S.M, Rheological ...
- Wagener, R:; Reisinger T, A rheological method to compare ...
- _ Alexadre, M., Dubois, P., Polymer Layered- Silicate Namo ...
- YC , Ke. , Strove, P., Polymer Layered Silicate ...
- AJexaadre, M, Dubois, PH _ P olymer-layered silicate _ ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "خواص ضد خوردگی نانو کامپوزیت پلی یورتان - کلی" توسط شبنم اشهری، دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده مهندسی پلیمر دانشگاه صنعتی امیرکبیر ت؛ علی اصغر سرابی، دانشکده مهندسی پلیمر، دانشگاه صنعتی امیرکبیر تهران، ا یران نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین کنگره ملی خوردگی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نانوکامپوزیت، پلی یورتان - کلی، امپدانس الکتروشیمیایی هستند. این مقاله در تاریخ 3 مهر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1901 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این مقاله یک سری نانوکامپوزیت های برپایه ی پلی یورتان - مونت مولینت با رشو محلولی و با استفاده از دستگاه التراسونیک تهیه شدند و از ایزوسیانات آلیفاتیک به عنوان جزء سخت کننده در این نانوکامپوزیت استفاده شد. خواص ضد خوردگی نانوکامپوزیت با استفاده از دستگاه اسپکتروسکوپی ایمپدانس الکتروشیمیایی (EIS) موردبررسی قرار گرفت. نتایج آزمایشات نشان دادند که استفادها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله خواص ضد خوردگی نانو کامپوزیت پلی یورتان - کلی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.