سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نقش فرهنگ شهری و تعاملات اجتماعی در شکل گیری معماری پایدار

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,854

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCSUSTAINARCH01_006

Index date: 13 October 2009

نقش فرهنگ شهری و تعاملات اجتماعی در شکل گیری معماری پایدار abstract

فرهنگ شهری بخش ویژه ای ازفرهنگ عمومی جامعه شهری است که به طور مستقیم با برنامه ریزی شهری و مدیریت شهری ارتباط پیدا می کند . فرهنگ در هویت شهر دارای دو معناست : فرهنگ سنتی ( به ارث رسیده) و فرهنگ روز آمد ( افراد بنا به خواسته های روز آنرا میسازند ) با این اشاره می توان گفت فرهنگ معمولاً با افراد می آید و می رود . در این آمد و شد وتعامل بین گذشته و حال مرتب تبدیل به روز می شود و پالایش و دگرگونی می یابد. شهر بدون فرهنگ شهری بدون هویت است. هر قدر غنای فرهنگی شهر افزایش یابد آن شهر از سطح فرهنگ بالاتری برخوردار خواهد بود و باعث خواهد شد که روند طرح های توسعه شهری از جمله شکل گیری معماری های پایدار که متناسب با فرهنگ شهری شکل گرفته معنا دار گشته و از جایگاه خاص برخوردار گردد . در واقع، مهمترین عاملی که باعث شده است تا طرح های توسعه ای و عمرانی علیرغم صرف هزینه های هنگفت و زمان های زیاد هنوز نتوانسته اند به اهداف اولیۀ خود نیز دست یابند ، بی توجهی به واقعیات موجود دربستر شهر ها و جامعۀ شهری است. توسعه ای واقعی است که در ارتباط بلافصل با واقعیات جامعه و فضاهای شهری باشد . به سخن دیگر، هر گونه گسستی حتی از لحاظ فکری زمینه را برای شکاف در فضاهای شهری فراهم میکند .در این مقاله که بروش تحلیلی – توصیفی انجام گرفته سعی بر شناخت تاثیر مسائل فرهنگ شهری و تعاملات اجتماعی درشکل گیری معماری پایدار نموده و در جهت ارائه راهکاری که بتوان این گسست های موجود در معماری شهر را جبران وخصوصیاتی برای طرح های معماری پایدار با هویت در شهر تدوین نمود .

نقش فرهنگ شهری و تعاملات اجتماعی در شکل گیری معماری پایدار Keywords:

نقش فرهنگ شهری و تعاملات اجتماعی در شکل گیری معماری پایدار authors

ناصح یوسفی

کارشناسی ارشد معماری– عضو باشگاه پژوهشگران جوان – مدرس دانشگاه جام

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
تولایی، نوبن، 1385، روابط اجتماعی در فضای شهری، مصاحبه با ...
حبیب، فرح، 1386، رویکرد پایداری در متن شهرسازی، مجله علوم ...
حسینی سید باقر و همکاران _ 1387، آموزش معماری پایدار ...
طاهر خانی، حبیب الله _ 1381 _ نقش فضاهای شهری ...
لنگ، جان، 1383، آفرینش نظریه معماری (نقش علوم رفتاری در ...
مدنی پور، علی، 1387 _ طراحی فضای شهری (نگرشی بر ...
مدنی پور، علی، چرا طراحی و توسعه فضاهای عمومی برای ...
مرتضویی، شهر ناز، 1380، روان شناسی محیط و کاربرد آن، ...
منصوب بریحانیان، ریحانه _ 1387، مدرسه قرارگاه رفتاری _ پایان ...
مصباح _ سولماز، 1388، روانشناسی محیط و معماری منظر، نشریه ...
یوسفی، ناصح، 1388، بررسی تاثیر عوامل رفتاری و محیطی بر ...
یوسفی، ناصح، 1388 _ برداشتی از مباحث کلاسی درس روانشناسی ...
Humphrey Osmond (1966) - 16 Saskatch ewan _ 17 ...
Anthony F.C .Wallace (1952) - 18 Westgate - 19 Leo ...
Powwell Lowton (1977) - 21 ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "نقش فرهنگ شهری و تعاملات اجتماعی در شکل گیری معماری پایدار" توسط ناصح یوسفی، کارشناسی ارشد معماری– عضو باشگاه پژوهشگران جوان – مدرس دانشگاه جام نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش معماری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فرهنگ شهری ، هویت شهری ، تعاملات اجتماعی ، معماری پایدار هستند. این مقاله در تاریخ 21 مهر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6854 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فرهنگ شهری بخش ویژه ای ازفرهنگ عمومی جامعه شهری است که به طور مستقیم با برنامه ریزی شهری و مدیریت شهری ارتباط پیدا می کند . فرهنگ در هویت شهر دارای دو معناست : فرهنگ سنتی ( به ارث رسیده) و فرهنگ روز آمد ( افراد بنا به خواسته های روز آنرا میسازند ) با این اشاره می توان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نقش فرهنگ شهری و تعاملات اجتماعی در شکل گیری معماری پایدار با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.