سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معماری پایدار سرآغازی بر پیوند طبیعت و تکنولوژی (نمونه موردی دانشگاه پتروناس مالزی)

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,082

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCSUSTAINARCH01_045

Index date: 13 October 2009

معماری پایدار سرآغازی بر پیوند طبیعت و تکنولوژی (نمونه موردی دانشگاه پتروناس مالزی) abstract

توسعه پایدار توجه سیاستگذاران به گونه ای از برنامه ریزی توسعه است که از نظر استفاده از منابع طبیعی، نیروی انسانی،منابع مالی و سایر منابع بهینه بوده و تداوم توسعه راتضمین نماید به طوری که حقوق نسل های آینده نیز حفظ گردد. در توسعه پایدار انسان به عنوان هدف نهایی مطرح است و منظور آن فراهم نمودن زمینه های لازم برای آماده سازی انسانهاست تا ضمن مشارکت در توسعه، خود نیز از زندگی پایدار مادی و معنوی بهره برده و همین شانس را برای آیندگان نیز در نظر داشته باشند.معماری به عنوان یکی از مهمترین حوزه های درگیر با مفهوم توسعه، طی سال های اخیر با سرلوحه قرار دادن مفاهیم توسعه پایدار سعی در ارائه طرح های نوین و البته کاربردی داشته است. برگزاری همایش ها و مسابقات بین المللی با این رویکرد موید همین دیدگاه بوده است چنانچه جایزه آغاخان به عنوان یکی از معتبر ترین جوایز بین المللی در آخرین دوره برگزاری خود درسال 2007 نیز نگاه ویژه ای به این مبحث داشته است. این مقاله تلاشی در جهت بررسی تجارب جهانی و بهره وری ازرویکردهای واقع بینانه آن در زمینه معماری پایدار و متناسب با طبیعت می باشد. روش تحقیق در این مقاله از نظر هدف کاربردی و از نظر ماهیت توصیفی است و به تشریح نمونه موردی می پردازد. قلمرو مکانی در این مقاله مجموعه دانشگاه تکنولوژی پتروناس در شهر اسکندر مالزی می باشد که توسط معمار صاحب نام "نورمن فاستر" طراحی شده است. این طرح که در سال 2007 میلادی حائز رتبه برتر در مسابقه بین المللی جایزه آغاخان گشت، با طراحی مبتنی بر توسعه پایدار منجر به ساخت اثری متناسب با سنت، محیط و اقلیم شد. امید است توضیح ابعاد طراحی این مجموعه موفق و اجرا شده در طراحی ساختمانهای سبز شهرهای کشورمان که در گذشته تجلی گر بهترین نمونه های پایداری بودند مورد استفاده قرار گیرد.

معماری پایدار سرآغازی بر پیوند طبیعت و تکنولوژی (نمونه موردی دانشگاه پتروناس مالزی) Keywords:

معماری پایدار سرآغازی بر پیوند طبیعت و تکنولوژی (نمونه موردی دانشگاه پتروناس مالزی) authors

امیر کیال

دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه

مهدیه عقیلی

دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه

حمید تقی زاده

دانشجوی طراحی شهری دانشگاه آزاد قزوین

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
بحرینی، حسین ؛ تجد، فراتجدد و پس از آن در ...
Daly, H.E. "Sustainable Growth : An Impossible Theorem" , in: ...
Aga Khan Award for Architecture, University of Technology Petronas Bandar ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معماری پایدار سرآغازی بر پیوند طبیعت و تکنولوژی (نمونه موردی دانشگاه پتروناس مالزی)" توسط امیر کیال، دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه؛ مهدیه عقیلی، دانشجوی کارشناسی ارشد طراحی شهری دانشگاه؛ حمید تقی زاده، دانشجوی طراحی شهری دانشگاه آزاد قزوین نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش معماری پایدار پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله توسعه پایدار، معماری پایدار، ساختمان سبز، منظر شهری، حس تعلق، جایزه آغاخان هستند. این مقاله در تاریخ 21 مهر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5082 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که توسعه پایدار توجه سیاستگذاران به گونه ای از برنامه ریزی توسعه است که از نظر استفاده از منابع طبیعی، نیروی انسانی،منابع مالی و سایر منابع بهینه بوده و تداوم توسعه راتضمین نماید به طوری که حقوق نسل های آینده نیز حفظ گردد. در توسعه پایدار انسان به عنوان هدف نهایی مطرح است و منظور آن فراهم نمودن زمینه های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معماری پایدار سرآغازی بر پیوند طبیعت و تکنولوژی (نمونه موردی دانشگاه پتروناس مالزی) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.