سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

سینتیک جذب اتیل بنزن برروی سطح کاتالیست اکسید آهن

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,446

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCEESLAMSHAR01_022

Index date: 31 October 2009

سینتیک جذب اتیل بنزن برروی سطح کاتالیست اکسید آهن abstract

واکنش دهیدروژناسیون بنزن برای تهیه استایرن مونومر یک فرایند صنعتی است و مهمترین کاربرد استایرن مونومر که چهارمین مونومر پرکاربرد بعد از اتیلن وینیل کراید و پروپیلن است در تهیه پلی استایرن می باشد این فرایند با واکنش مخلوط اتیل بنزن و آب برروی کاتالیست های اکسید آهن در دمای حدود 600 سیلیوس انجام می گیرد در این مقاله جذب سطحی اتیل بنزن برروی سطح (Fe3O4,FeO(III با استفاده از آنالیز یو پی اس مطالعه شده است و آنالیز یو پی اس گونه های جذب را برروی سطح کاتالیست جامد ردیابی می کند در حالی که تی دی اس آنچه را برروی سطح تحقق می یابد بررسی می کند اندازه گیری های یو پی اس تحت تعادل جذب - دفع سطحی انجام می گیرد طیف مورد استفاده در دمای مختلف نمونه و فشار ثابت فاز گاز انجام می شود. از این طیف ها میزان کسر پوشش به دو روش I ad و d/l e بدست می آید از ایزوبارهای حاصل از این طریق و یا با استفاده از معادله کلازیوس - کلاپیرون گرمای جذب ایزواستریک بدست می آید که معادله کلازیوس - کلاپیرون جواب بهتری می دهد. درجه واکنش ها و فاکتورهای فراوانی از برازش ایزوترم ها یا ایزوبارها بااستفاده از معادلات سینتیکی برای جذب و دفع سطحی بدست می آید سینتیک پریکرسورهای متحرک و ثابت می تواند در آنالیز در گیر باشد اما برازش وقتی انتقال ساختار فاز در کاتالیست رخ دهد خوب جواب نمی دهد و باعث پیچیده تر شدن سینتیک ها می شود داده های تجربی جذب ارائه شده دراین مقاله ازمعادلات لانگ مویر مرتبه اول و دوم و لانگ مویر شبه مرتبه اول و کیسلیک برازش شده است.

سینتیک جذب اتیل بنزن برروی سطح کاتالیست اکسید آهن Keywords:

سینتیک جذب اتیل بنزن برروی سطح کاتالیست اکسید آهن authors

جلال بابایی متین

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

علی فرخزاد

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

ابوالفضل سمواتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

مینا قصری

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Wolfgang Ranke, Yvonne Joseph, " Determination of adsorption energies and ...
D. Zscherpel, W. Ranke, W. Weiss, R. Schlogl, ; Energetics ...
W. Ranke, W. Weiss _ "Photoemi ssion of ethylbenzene adsorbed ...
Yvonne Joseph, Mario Wu hn, Arno Niklewski, Wolfgang Ranke, Werner ...
W. Ranke, W. Weiss, " Adsorption and thermal decomposition of ...
P. Kisliuk, _ Sticking Probabilities of Gases Chemisorbed _ the ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "سینتیک جذب اتیل بنزن برروی سطح کاتالیست اکسید آهن" توسط جلال بابایی متین، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف؛ علی فرخزاد، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف؛ ابوالفضل سمواتی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف؛ مینا قصری، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هیدروژناسیون اتیل بنزن، کاتالیست اکسید آهن، ایزوترم لانگ مویر، سینتیک جذب کیسلیک هستند. این مقاله در تاریخ 9 آبان 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2446 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که واکنش دهیدروژناسیون بنزن برای تهیه استایرن مونومر یک فرایند صنعتی است و مهمترین کاربرد استایرن مونومر که چهارمین مونومر پرکاربرد بعد از اتیلن وینیل کراید و پروپیلن است در تهیه پلی استایرن می باشد این فرایند با واکنش مخلوط اتیل بنزن و آب برروی کاتالیست های اکسید آهن در دمای حدود 600 سیلیوس انجام می گیرد در این مقاله جذب ... . برای دانلود فایل کامل مقاله سینتیک جذب اتیل بنزن برروی سطح کاتالیست اکسید آهن با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.