سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فرایند گازسازی نفت خام ته مانده برج تقطیر خلا در پالایشگاه های ایران

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 6,541

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCEESLAMSHAR01_023

Index date: 31 October 2009

فرایند گازسازی نفت خام ته مانده برج تقطیر خلا در پالایشگاه های ایران abstract

کاهش تدریجی کیفت نفت خام ( به طور فزاینده ای سنگین تر و پرسولفورتر) و قوانین محدود کننده محیط زیستی (استاندارهای یورو - 2005 و پروتکل کیوتو) مسائلی هستند که امروزه پالایشگاههای سراسر جهان و به تبع آن پالایشگاه های ایران با آن مواجهند. این مشکلات همراه با کاهش تقاضای بازار جهانی برای نفت کوره سنگین پالایشگاهی و همچنین رشد تقاضا برای سوختهای سبک تر و پاکتر افزایش می یابد کلیه حرکت های بازنگری در صنعت پالایش در جهت کاهش فراورده های سنگین و افزایش کیفی محصولات در قالب طرحهایی تحت عنوان آپگریدینگ در سطح وسیع جهانی انجام می گیرد تکنولوژی گازسازی به عنوان یک گزینه مناسب جهت آپگریدینگ خوراکهای سنگین به شمار می رود ولی ا ین پروژه های گازسازی که از آنها به نام بهترین روشهای تکنولوژیکی و اقتصادی یاد می شود و صنعت پالایش نفت را با صنعت تولید برق پیوند می دهد نیاز به سرمایه گذاری بالاتر نسبت به سایر واحدهای پالایشگاهی دارد امروزه گازسازی زغال سنگ در جهان امری متداول است ولی چون در کشور ایران منابع زغال سنگ کم است دراین پروژه سعی شده است فرایند گازسازی نفت خام ته مانده برج تقطیر ارائه شده توسط شرکت شل در پالایشگاههای ایران توسعه داده شود. طرح اس جی پی شرکت شل بطور کامل توضیح داده شده است و جایگاه واحد گازساز در یک پالایشگاه نمونه آورده شده است در انتها هم مقایسه ای از طرح های موجود آپگریدینگ آورده شده است مقایسه ارزیابی اقتصادی صورت گرفته نشان میدهد که احداث گازسازی با کراکینگ حرارتی کامل، رقابت بسیار نزدیک با احداث واحدهای پالایشگاهی آر.اف.سی.سی و هایوال دارد و از نکته نظر مسائل زیست محیطی نیز مناسب ترین گزینه می باشد.

فرایند گازسازی نفت خام ته مانده برج تقطیر خلا در پالایشگاه های ایران Keywords:

پالایشگاه , آپگریدینگ , واحد گازسازی , نفت خام ته مانده برج تقطیر در خلا , طرح اس جی پی شرکت شل

فرایند گازسازی نفت خام ته مانده برج تقطیر خلا در پالایشگاه های ایران authors

جلال بابایی متین

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

امیر بدخشان

استاد دانشکده مهندسی شیمی و نفت، دانشگاه کلگری

ابوالفضل سمواتی

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
C. Higman and M. Eppinger, "The Zero-residue Refinery", presented at ...
Manfred Gross, "Gasification of Residue as a Source of Hydrogen ...
National Iranian Gas Export Company, available at http ://www. nigec.ir/ ...
Refinery Technology Profiles , ? Gasification and Supporting Technologies , ...
Future Challenges in The Gasification of Coal and Oil Residues ...
" Lurgies New Multi Purpose Gasification Technology and its Application ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فرایند گازسازی نفت خام ته مانده برج تقطیر خلا در پالایشگاه های ایران" توسط جلال بابایی متین، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف؛ امیر بدخشان، استاد دانشکده مهندسی شیمی و نفت، دانشگاه کلگری؛ ابوالفضل سمواتی، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پالایشگاه، آپگریدینگ، واحد گازسازی، نفت خام ته مانده برج تقطیر در خلا، طرح اس جی پی شرکت شل هستند. این مقاله در تاریخ 9 آبان 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 6541 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کاهش تدریجی کیفت نفت خام ( به طور فزاینده ای سنگین تر و پرسولفورتر) و قوانین محدود کننده محیط زیستی (استاندارهای یورو - 2005 و پروتکل کیوتو) مسائلی هستند که امروزه پالایشگاههای سراسر جهان و به تبع آن پالایشگاه های ایران با آن مواجهند. این مشکلات همراه با کاهش تقاضای بازار جهانی برای نفت کوره سنگین پالایشگاهی و همچنین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فرایند گازسازی نفت خام ته مانده برج تقطیر خلا در پالایشگاه های ایران با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.