سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تولید اتانول از خرما به روش تخمیر با مخمر ساکارومیسس سرویزیه با رویکرد کاهش ضایعات

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 10,483

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NCCEESLAMSHAR01_149

Index date: 31 October 2009

تولید اتانول از خرما به روش تخمیر با مخمر ساکارومیسس سرویزیه با رویکرد کاهش ضایعات abstract

تولید اتانول از بیومس های مختلف، روشی برای کاهش مصرف نفت خام و آلودگیهای محیطی ناشی از سوختهای فسیلی است در ایران بخش عمده اتانول تولیدی، از ملاس نیشکر و چغندر قند حاصل می شود سالانه مقدار زیادی از خرمای تولیدی در کشور تبدیل به ضایعات می شود که این ضایعات می توان به عنوان یک ماده اولیه جایگزین برای ملاس مطرح باشد. در این تحقیق سه عصاره با غلظت های 16 ، 18 و 20 درصد ماده جامد محلول از خرما تهیه شد. به منظور کمک به رشد و فعالیت مخمر ساکارومیسس سرویزیه، ا زمواد مغذی استفاده و pH عصاره ها به 4/5 رسانیده شد. سپس عمل تخمیردر 28 درجه سانتیگراد و به مدت 72 ساعت انجام گرفت. بازده تولید اتانول برای نمونه های فوق به ترتیب 56/4 و 61/5 و 63/1 درصد محاسبه شد. مشخص گردید که ضایعات خرما سوبسترای مناسبی برای تولید الکل است و همچنین عصاره با غلظت 20 درصد ماده جامد محلول، بهترین عصاره می باشد.

تولید اتانول از خرما به روش تخمیر با مخمر ساکارومیسس سرویزیه با رویکرد کاهش ضایعات Keywords:

تولید اتانول از خرما به روش تخمیر با مخمر ساکارومیسس سرویزیه با رویکرد کاهش ضایعات authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
وضعیت تولید و صادرات خرما. اردیبهشت 1386. سازمان توسعه تجارت ...
Demirbas, A., Progress and recent trends in biofuels. Progress in ...
production technologies., 2007. 98(12): p. 2415-2457. ...
httn : _ .ethan ol rfa. orc/res ()IITC e/facts /tradle/. ...
Licht, F.O., World ethanol markets _ analysis and outlook. 2001, ...
Bai, F.W., W.A. Anderson, and M. Moo-Young, Ethanol fermentation technologies ...
Balat, M., H. Balat, and C. Oz, Progress in bioethanol ...
MEHAIA, M. and C. M., FERMENTA TION OF DATE EXTRACTS ...
Lyons, T.P. and J.DD. Cunningham, Fuel alcohol From Whey. American ...
Jeffers, J., Preparing Ethanol by Fermentatio. 2000. ...
ANDERSON, Lee, and Ruth, New date products. 1963, Date Growers' ...
Park, Y.K. and H.H. Sato. Fungal Invertase as an Aid ...
Shanmugam Periyasamy, S.V., Sridhar Ramasamy, Venkatesan Srinivasan, Production of Bio-ethanol ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تولید اتانول از خرما به روش تخمیر با مخمر ساکارومیسس سرویزیه با رویکرد کاهش ضایعات" توسط وحید ابوالحسنی، گروه مهندسی شیمی دانشگاه فردوسی مشهد؛ ناصر ثقه الاسلامی؛ عبدالمجید مسکوکی؛ جواد سرگلزایی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی همایش ملی مهندسی شیمی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اتانول، بیومس، تخمیر، ساکارومیسس سرویزیه، ضایعات خرما هستند. این مقاله در تاریخ 9 آبان 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 10483 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تولید اتانول از بیومس های مختلف، روشی برای کاهش مصرف نفت خام و آلودگیهای محیطی ناشی از سوختهای فسیلی است در ایران بخش عمده اتانول تولیدی، از ملاس نیشکر و چغندر قند حاصل می شود سالانه مقدار زیادی از خرمای تولیدی در کشور تبدیل به ضایعات می شود که این ضایعات می توان به عنوان یک ماده اولیه جایگزین برای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تولید اتانول از خرما به روش تخمیر با مخمر ساکارومیسس سرویزیه با رویکرد کاهش ضایعات با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.