سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین کارایی جداکننده های مغناطیسی خشک در مدار فرآوری مجتمع سنگ آهن گل گهر

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,026

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMEC01_017

Index date: 5 March 2006

تعیین کارایی جداکننده های مغناطیسی خشک در مدار فرآوری مجتمع سنگ آهن گل گهر abstract

کانسنگ موجود در مدار فرآوری گل گهر حاوی درصد قابل توجهی از سولفور بوده و لذا حفظ حداکثر عیار سولفور ( 0/13 درصد)، با حداکثر بازیابی و عیار آهن از اهداف این مجتمع می باشد . مهمترین مرحله جدایش در سیستم جدایش خشک مرحله شستشو (کلینر) می باشد . بررسی هایی بر روی چند نوع از محصول این قسمت انجام شد و مشخص گردید که ذرات بالای ١٠٠٠ میکرون به دلیل اگلومره شدن توسط ذرات ریز مغناطیسی به محصول نهایی راه پیدا کرده و از آنجاییکه این ذرات حاوی مقدار قابل توجهی سولفور بوده، باعث کاهش کیفیت محصول نهایی شده اند . ذرات در محدوده ابعادی زیر ٤٥ میکرون نیز درصد سولفور بالایی داشتند . محدوده ابعادی 125+500- میکرون کمترین عیار سولفور و بیشترین عیار آهن را دارا بود . بافت کانسنگ نیز یکی از مهمترین دلایل افزایش عیار سولفور در محصول مغناطیسی بوده است . دنباله روی ذرات ریز غیرمغناطیسی و احاطه شدن ذرات مغناطیسی حدواسط توسط ذرات ریز مغناطیسی آزاد و راه یافتن آنها به محصول نهایی از جمله بزرگترین مشکلات در جدایش مغناطیسی خشک می باشد.

تعیین کارایی جداکننده های مغناطیسی خشک در مدار فرآوری مجتمع سنگ آهن گل گهر Keywords:

تعیین کارایی جداکننده های مغناطیسی خشک در مدار فرآوری مجتمع سنگ آهن گل گهر authors

حسام قاسمی کرم

دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فرآوری مواد معدنی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

بهرام رضایی

استاد دانشکده مهندسی معدن، متالورژی و نفت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر

عباس سام

استادیار بخش مهندسی معدن، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه شهید باهنر کرمان

فرشید زمانی

کارشناس ارشد مهندسی معدن، سرپرست مرکز تحقیق و توسعه مجتمع سنگ آهن گل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
نعمت اللهی، حسین، (1381)، " کانه آرایی "، جلد اول، ...
رضایی، بهرام، (1378)، " تکنولوژی فرآوری مواد معدنی (پرعیارسازی به ...
حسنی پاک، علی اصغر، (1380) _ " نمونه برداری معدنی ...
Lewis.F.M and Horst.W.E , (1985) _ _ SME Mineral Processing ...
-.Norrgan.D.A and Mankaso.M.J _ (2002) _ _ Selectionand Sizing of ...
.Norrgan.D. A and Mankaso.M.J _ (2002) _، ، Bench Scale ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تعیین کارایی جداکننده های مغناطیسی خشک در مدار فرآوری مجتمع سنگ آهن گل گهر" توسط حسام قاسمی کرم، دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی فرآوری مواد معدنی، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ بهرام رضایی، استاد دانشکده مهندسی معدن، متالورژی و نفت، دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ عباس سام، استادیار بخش مهندسی معدن، دانشکده فنی و مهندسی، دانشگاه شهید باهنر کرمان؛ فرشید زمانی، کارشناس ارشد مهندسی معدن، سرپرست مرکز تحقیق و توسعه مجتمع سنگ آهن گل نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس مهندسی معدن ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله عیار، سولفور، محصول نهایی، مغناطیسی خشک، سنگ آهن گل گهر هستند. این مقاله در تاریخ 14 اسفند 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3026 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کانسنگ موجود در مدار فرآوری گل گهر حاوی درصد قابل توجهی از سولفور بوده و لذا حفظ حداکثر عیار سولفور ( 0/13 درصد)، با حداکثر بازیابی و عیار آهن از اهداف این مجتمع می باشد . مهمترین مرحله جدایش در سیستم جدایش خشک مرحله شستشو (کلینر) می باشد . بررسی هایی بر روی چند نوع از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین کارایی جداکننده های مغناطیسی خشک در مدار فرآوری مجتمع سنگ آهن گل گهر با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.