Year: 1396
COI: JR_SJNMP-2-4_006
Language: PersianView: 120
This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 12 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
مقدمه و هدف؛ محیط حاکم بر آموزش و یادگیری عاملی تعیین کننده و موثر بر ایجاد انگیزه در فراگیران برای یادگیری است. جو و محیط حاکم بر یادگیری و آموزش در هر عرصه یادگیری و آموزش می تواند متفاوت باشد به نحوی که به استانداردهای یادگیری نزدیک بوده و یا از آن دور باشد. هدف از انجام این مطالعه تعیین درک دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان از محیط آموزشی بر اساس مدل DREEM در سال 1394 بود. مواد و روش ها: این مطالعه از نوع مقطعی بود. جامعه مورد مطالعه در این پژوهش دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان بودند که از بین آن ها، 300 نفر به صورت روش نمونه گیری طبقه بندی با تخصیص متناسب انتخاب شده و مورد بررسی قرار گرفتند. ابزار گردآوری داده ها پرسشنامه داندی بود. پرسشنامه دارای دو قسمت بود. بخش جمعیت شناسی شامل سن، جنس، وضعیت تاهل، مقطع تحصیلی و دانشکده محل تحصیل دانشجو بود. برای تجزیه وتحلیل داده ها از نرم افزارSPSS نسخه 20 استفاده گردید. برای توصیف داده های جمع آوری شده از آمار توصیفی شامل فراوانی، میانگین و انحراف معیار و از آزمون من ویتنی برای بررسی رابطه ادراک دانشجو از محیط آموزشی دانشگاه و متغیرهای دو حالته مثل جنس و از آزمون آماری کروسکال والیس برای بررسی رابطه بین ادراک دانشجو از محیط آموزشی دانشگاه و متغیرهای بیش از دو حالته مانند مقطع تحصیلی، دانشکده استفاده گردید. یافته ها: میانگین نمره کلی دیدگاه دانشجویان در مورد محیط آموزشی دانشگاه برابر با 109/04±22/03 بود. کمترین و بیشترین نمره میانگین حیطه های مورد بررسی با 2/75±0/56 و 2/05±0/46 به ترتیب مربوط به ادراک دانشجو از شرایط اجتماعی خودش و ادراک دانشجو از توانایی علمی خودش بود. بین دانشکده محل تحصیل دانشجو و دیدگاه دانشجویان در مورد محیط آموزشی، تفاوت آماری معنی دار بود P=0/02 بین سایر متغیرهای مورد بررسی و دیدگاه دانشجویان در مورد محیط آموزشی دانشگاه، تفاوت آماری معنی داری، مشاهده نشد P> 0/05. نتیجهگیری: اگرچه درصد اندکی از دانشجویان، محیط آموزشی دانشگاه را بسیار نامطلوب گزارش کرده بودند اما این درصد کم به مرورزمان، می تواند سبب نارضایتی بیشتر در آن ها شده و حتی ممکن است در پیشرفت تحصیلی آن ها اثرگذار باشد.
Keywords:
محيط آموزشي، مدل DREEM، ديدگاه، دانشجو، درك
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/804513/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:صیادی، مهناز و وهابی، احمد و وهابی، بشری و صیاد، سیروان،1396،بررسی درک دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کردستان از محیط آموزشی بر اساس مدل DREEM در سال 1394،،،،،https://civilica.com/doc/804513
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1396، صیادی، مهناز؛ احمد وهابی و بشری وهابی و سیروان صیاد)
برای بار دوم به بعد: (1396، صیادی؛ وهابی و وهابی و صیاد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
New Papers
- بررسی تاثیر وراثت در بروز سرطان تخمدان
- بررسی عوامل خطر سرطان تخمدان غیر اپیتلیال
- بررسی شیوع افسردگی در زنان سه ماه سوم بارداری مراجعه کننده به مراکز بهداشتی تحت پوشش دانشگاهی علوم پزشکی کرمان در سال 1396
- تاثیر عصاره هیدروالکلی رازیانه و کتان بر وزن بدن و ویژگی های مورفولوژی تخمدان فرزندان نسل اول موش سوری
- بررسی اثرات حفاظتی عصاره هیدرو الکلی رازیانه و کتانبر میزان ذخیره فولیکولی تخمدان فرزندان نسل اول موش سوری
This Papers recently indexed in civilica
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.