سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رفتار خطی و غیر خطی دیوارهای برشی T شکل

Publish Year: 1382
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,617

This Paper With 9 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICCE06_094_6438668925

Index date: 17 October 2005

بررسی رفتار خطی و غیر خطی دیوارهای برشی T شکل abstract

امروزه بلند مرتبه سازی به جهت سیاستهای مبتنی بر رشد جمعیت ، سرویس دهی و خدمات شهری مورد توجه خاص قرار گرفته است، به گونه ای که بررسی و مطالعه سیستم های مختلف سازه ای به منظور تامین نیاز های فنی و اقتصادی بیش ازپیش ضروری به نظر می رسد. در ساختمانهای بلند ، تامین مقاومت و سختی کافی برای مقابله با نیروهای جانبی بوجود آمده توسط باد و زلزله اهمیت ویژه ای دارد.دیوار برشی T شکل ، یک سیستم مقاوم در برابر بارهای جانبی بوده که به دلیل رفتار و مزایای مناسب اعم از شکل پذیری زیاد ، مقاومت وسختی زیاد ، عملکرد مناسب در دو جهت متعامد و همچنین قابلیت جذب انرژی زیاد ، مورد توجه قرارگرفته است . از آنجایی که سازه با ورود به مرحله غیر خطی می تواند بدون هیچگونه آسیب سازه ای مقدار زیادی انرژی را جذب نموده و مقاومت کند ، در این مقاله ساختمانهای بتن آرمه ای که سیستم مقاوم آنها در برابر زلزله دیواربرشیT شکل می باشد، با یک برنامه خطی( ETABS ( 2000و یک برنامه غیر خطی المانهای محدود ( NONLACS ( 2 آنالیز گردیده است و تحت ممانهای مثبت و منفی ، پارامترهای موثر بر روی رفتار دیوار برشی Tشکل و عملکرد آن مورد مطالعه قرار گرفته است. همچنین نحوه رفتار دیوار های برشی T شکل و مستطیلی با هم مقایسه شده است . نتایج تحلیل نشان می دهد ، وقتی بال دیوار برشیT شکل در فشار قرار می گیرد ، شکل پذیری بیشتری را دیوار برشی از خود بروز شکل مقاومت جانبی بالاتری را نسبت به یک دیوار برشی با مقطع مستطیل داشته و T می دهد، همچنین یک دیوار برشی شکل، T سبب کاهش تغییر مکان و برش منفی در طبقات بالای ساختمان می شود . با توجه به عملکرد سه بعدی دیوار برشی می توان آنها را در دو جهت ساختمان به عنوان سیستم مقاوم در برابر زلزله مورد استفاده قرار داد

بررسی رفتار خطی و غیر خطی دیوارهای برشی T شکل Keywords:

بررسی رفتار خطی و غیر خطی دیوارهای برشی T شکل authors

علی خیرالدینی

استادیار گروه عمران دانشکده مهندسی دانشگاه سمنان

علیرضا مرتضایی

دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشکده مهندسی دانشگاه سمنان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
برخورداری، م.ع.، باجی، ح. _ هاشمی، ج. _ "تحلیل و ...
"آیین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله "، استاندارد 2800، ...
ناطق الهی، ف. و معتمدی، م.، "طراحی کاربردی ساختمانهای مقاوم ...
حاجی کاظمی، ح.، مآنالیز و طراحی سازه های بلند "، ...
سعادتپور، م.م. (مترجم)، "ساختمانهای مقاوم در برابر زلزله "، دانشگاه ...
Lefas, I.D., Kotsovos, M.D., and Ambraseys, N.N. (1990).، ، Behavior ...
Lefas, I.D. and Kotsovos, M.D. (1990).، ، NLFE Analysis of ...
Implications, ASCE Journal of Structural Engineering , 116(1) , pp. ...
Thomsen, J.H. , IV, and Wallace, J.W. _ (1995).، An ...
Kheyroddin, A.، 0Nonlinear Finite Element Analysis of Flexure Dom in ...
American Concrete Institute (1995) _ Standard Building Code Requirements for ...
Zienkiewicz , O.C. (1983), ،0The Finite Element Method, * McGraw ...
Design of RC Structural Walls, Part I: New Code Format, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رفتار خطی و غیر خطی دیوارهای برشی T شکل" توسط علی خیرالدینی، استادیار گروه عمران دانشکده مهندسی دانشگاه سمنان؛ علیرضا مرتضایی، دانشجوی کارشناسی ارشد سازه دانشکده مهندسی دانشگاه سمنان نوشته شده و در سال 1382 پس از تایید کمیته علمی ششمین کنفرانس بین المللی مهندسی عمران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله دیوار برشی ، آنالیز غیرخطی ، المان محدود ،برش منفی ، بتن آرمه هستند. این مقاله در تاریخ 25 مهر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2617 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه بلند مرتبه سازی به جهت سیاستهای مبتنی بر رشد جمعیت ، سرویس دهی و خدمات شهری مورد توجه خاص قرار گرفته است، به گونه ای که بررسی و مطالعه سیستم های مختلف سازه ای به منظور تامین نیاز های فنی و اقتصادی بیش ازپیش ضروری به نظر می رسد. در ساختمانهای بلند ، تامین مقاومت و سختی کافی برای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رفتار خطی و غیر خطی دیوارهای برشی T شکل با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.