سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فرآوری کانسنگ تیتانیم قره آغاج ارومیه

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 5,840

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMEC01_043

Index date: 5 March 2006

فرآوری کانسنگ تیتانیم قره آغاج ارومیه abstract

کانسار سنگی تیتانیم قره آغاج در ٣٦ کیلومتری شمال غربی ارومیه در استان آذربایجان غربی واقع شده است. نتایج مطالعات اکتشافی نشانگر وجود ٢٠٨ میلیون تن کانسنگ با عیار 8/5 درصد دی اکسید تیتانیم می باشد. مطالعات کانی شناختی نشان می دهد که کانی های عمده کانسنگ را ایلمنیت، منیتیت و کانی های سیلیکاته نظیر پیروکسن، اولیوین، پلاژیوکلاز و بعضی کانی های ثانویه تشکیل می دهند. کانی ایلمنیت عمدتا به صورت دانه ای بوده ولی بعضا لامل هایی از ایلمنیت نیز در داخل منیتیت دیده می شود. درجه آزادی ایلمنیت در نمونه سینه کارها و نمونه گمانه ها به ترتیب ١٥٠ و ١٠٥ میکرون می باشد. نتایج آزمایشهای جدایش نشان می دهد که با استفاده از ترکیب مایع سنگین کلریسی (با وزن مخصوص ٤) و جداکننده مغناطیسی تر-شدت پایین، کنسانتره ایلمنیت با عیار 43/5 درصد دی اکسید تیتانیم و بازیابی 61/3 به دست می آید. با استفاده از میز لرزان، کنسانتره مرکب از ایلمنیت و منیتیت با عیار ٣٠ درصد دی اکسید تیتانیم و بازیابی بیش از ٥٠ درصد حاصل می شود.با ترکیب میزلرزان و جداکننده مغناطیسی تر-شدت پایین، کنسانتره نهایی ایلمنیت با عیار 44/5 درصد دی اکسید تیتانیم و بازیابی حدود ٤٥ درصد به دست می آید. در نهایت، ترکیب دو مرحله میز لرزان و دو مرحله جدایش مغناطیسی شدت پائین برای پرعیار سازی کانسنگ تیتانیم قره آغاج پیشنهاد می گردد.

فرآوری کانسنگ تیتانیم قره آغاج ارومیه Keywords:

فرآوری کانسنگ تیتانیم قره آغاج ارومیه authors

اکبر مهدیلو

کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مهدی ایران نژاد

استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مهدیلو، اکبر ؛ (1382) ؛ " مطالعات کانه آرایی کانسنگ ...
Chernet, T., 1999. Mineralogical and textural Constraints On mineral processing ...
Chernet, T., 1999. Applied mineralogical studies on australian sand ilimenite ...
Gonzalez, L.M. and Forssberg, K.S.E., 2001. Utilization of a vanadium ...
Gramatikop oulo S, T. , Mcken, A. and Hamilton, C., ...
Irannajad, M., 1990. Pilot plant flowsheet development of Kahnooj titanium ...
Karkkiainen, N. and Appelqvist, H., 1999. Genesis of a low-grade ...
Nantel, S., 2001. The Sept - iles project - A ...
Panov, S.P. _ Metson, J.B. and Batchelor, J.J, 2000. Benefication ...
Petruk, W., 2000. Applied Mineralogy in the Mining Industry, Elsevier ...
Watson, J. L. and Low, H. F., 1982. The Role ...
Weiss, N.L. (ed), 1985. SME Mineral Processing Handbook, Vol. 2 ...
Zussman, J.(Editor), 1971.Physical Methods in Determinative Mineralogy, Academic Press (AP). ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فرآوری کانسنگ تیتانیم قره آغاج ارومیه" توسط اکبر مهدیلو، کارشناسی ارشد فرآوری مواد معدنی از دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ مهدی ایران نژاد، استادیار دانشگاه صنعتی امیرکبیر نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس مهندسی معدن ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کانسنگ تیتانیم، کانسار سنگی، ایلمنیت، منیتیت، تیتانومنیتیت، پرعیارسازی، جدایش ثقلی و مغناطیسی هستند. این مقاله در تاریخ 14 اسفند 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 5840 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کانسار سنگی تیتانیم قره آغاج در ٣٦ کیلومتری شمال غربی ارومیه در استان آذربایجان غربی واقع شده است. نتایج مطالعات اکتشافی نشانگر وجود ٢٠٨ میلیون تن کانسنگ با عیار 8/5 درصد دی اکسید تیتانیم می باشد. مطالعات کانی شناختی نشان می دهد که کانی های عمده کانسنگ را ایلمنیت، منیتیت و کانی های سیلیکاته نظیر پیروکسن، اولیوین، پلاژیوکلاز و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فرآوری کانسنگ تیتانیم قره آغاج ارومیه با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.