سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

طراحی شبکه اکتشاف بهینه کانسارآهن و منگنز شمس آباد اراک

Publish Year: 1383
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,327

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IMEC01_088

Index date: 5 March 2006

طراحی شبکه اکتشاف بهینه کانسارآهن و منگنز شمس آباد اراک abstract

یکی از نیازهای اساسی در تمامی مراحل عملیات اکتشافی تعیین موقعیت دقیق و بهینه کارهای اکتشافی است. به طورکلی نحوه قرارگرفتن کارهای اکتشافی را شبکه اکتشاف م یگویند. شبکه های اکتشافی انواعی دارند که انتخاب نوع شبکه به شرایط و خصوصیات زمین شناسی کانسار بستگی دارد. در مطالعه حاضر به عنوان یک مورد عملی طراحی نوع و ابعاد شبکه اکتشاف برای کانسار آهن و منگنز شمس آباد اراک صورت گرفته است. با توجه به شرایط زمین شناسی کانسار (کانسار لایه ای بوده و ماده معدنی به صورت عدسی هایی در میان آهکهای ضخیم لایه قرار گرفته است) و نوع و میزان اطلاعات اکتشافی موجود (نتایج برداشتهای ژئوفیزیکی، داده های عیارسنجی ترانشه ها و تعداد معدودی گمانه عمیق) طراحی شبکه کانسار با استفاده از دو روش تحلیلی و زمین آماری انجام شده است. با استفاده از روش تحلیلی که یک روش مبتنی بر آمار کلاسیک است و برای به دست آوردن یک ایده کلی و تعیین یک شبکه برداشت اولیه مورد استفاده قرار می گیرد یک شبکه مستطیلی به ابعاد 130× 150 متر تعیین گردید. استفاده از روش زمین آماری و ترسیم واریوگرامهای امتدادی شبکه اکتشافی مستطیل شکلی با ابعاد 230× 35 متر را نتیجه داد که با ابعاد شبکه بدست آمده از روش تحلیلی بسیار متفاوت است و یقیناٌ روش زمین آماری با در نظر گرفتن همبستگی فاصله ای و توزیع فضایی داده ها و درنتیجه میزان خطای کمتر، دقیقتر بوده و نتایج آن به واقعیت نزدیکتر است.

طراحی شبکه اکتشاف بهینه کانسارآهن و منگنز شمس آباد اراک Keywords:

طراحی شبکه اکتشاف بهینه کانسارآهن و منگنز شمس آباد اراک authors

رضا احمدی

کارشناس ارشد مهندسی معدن (عضو هیئت علمی) - دانشگاه علم و صنعت ایران

امیر خیرآبادی

دانشجوی رشته مهندسی اکتشاف معدن - دانشگاه علم و صنعت ایران (واحد اراک)

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
مدنی، حسن، (1376)، "اصول پی جوئی، اکتشاف و ارزیابی ذخایر ...
فرهادی، ر، (1374)، "مطالعه زمین شناسی، ژئوشیمی، آنالیز رخساره و ...
شهاب پور، ج، (1380)، "زمین شناسی اقتصادی"، انتشارات دانشگاه شهید ...
احمدی، رضا، (1382)، "درس دیجیتال (الکترونیکی) ارزیابی ذخایر معدنی"، دانشگاه ...
احمدی، رضا، (1379)، "ارزیابی کانسار تپه‌سرخ با استفاده از تلفیق ...
محلوجی، ه، (1376)، شبیه‌سازی سیستمهای گسسته - پیشامد، موسسه انتشارات ...
حسنی‌پاک، (1377)، ع ا، زمین‌آمار (ژئواستاتیستیک)، انتشارات دانشگاه تهران. ...
Yates, S.R. and Warrick, A.W , (1987), "Estimating Soil Water ...
Yates, S.R. and Warrick, A.W , (1986), "Disjunctive Kriging , ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "طراحی شبکه اکتشاف بهینه کانسارآهن و منگنز شمس آباد اراک" توسط رضا احمدی، کارشناس ارشد مهندسی معدن (عضو هیئت علمی) - دانشگاه علم و صنعت ایران؛ امیر خیرآبادی، دانشجوی رشته مهندسی اکتشاف معدن - دانشگاه علم و صنعت ایران (واحد اراک) نوشته شده و در سال 1383 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس مهندسی معدن ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله شبکه اکتشاف، کانسار، نمونه گیری، روش تحلیلی، واریوگرام، زمین آمار هستند. این مقاله در تاریخ 14 اسفند 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2327 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از نیازهای اساسی در تمامی مراحل عملیات اکتشافی تعیین موقعیت دقیق و بهینه کارهای اکتشافی است. به طورکلی نحوه قرارگرفتن کارهای اکتشافی را شبکه اکتشاف م یگویند. شبکه های اکتشافی انواعی دارند که انتخاب نوع شبکه به شرایط و خصوصیات زمین شناسی کانسار بستگی دارد. در مطالعه حاضر به عنوان یک مورد عملی طراحی نوع و ابعاد شبکه اکتشاف ... . برای دانلود فایل کامل مقاله طراحی شبکه اکتشاف بهینه کانسارآهن و منگنز شمس آباد اراک با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.