سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

توسعه ی نرم افزارهای کاربردی شیمی پارسی برای اندروید

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 688

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICEC10_042

Index date: 20 January 2019

توسعه ی نرم افزارهای کاربردی شیمی پارسی برای اندروید abstract

برای نوشتن یک نرم افزار کاربردی نخست باید دانش برنامه نویسی را آموخت. تصمیم نگارنده برای نگارش نرم افزارهای شیمی پس ازمشورت با اهل فن منجر به انتخاب برنامه ویژوال بیسیک شد. که بر پایهی آن چند برنامهی ویندوزی نوشته شد. اما پس از ورود گوشیهای جاوا به بازار و مشاهده ی علاقه مندی و مشغول شدن دانش آموزان به آنها، از ویژوال بیسیک به جاوا تغییر مسیر داده شد. از آنجاکه سرعت پیشرفت دانش سرسام آور است، با وجود نوشتن تعدادی نرم افزار شیمی برای ویندوز با جاوا، در واقع پیش از آنکه فرصتنوشتن برنامه ی شیمی برای این نوع گوشی ها فراهم شود، سیستم عامل اندروید وارد بازار شد. اما چون پایهی برنامه نویسی اندرویدهم جاوا بود، بنابراین نوشتن نرم افزار کاربردیاندروید آغاز شد. حاصل این کار، چند نرم افزار کاربردیمفید در زمینه دانش شیمی بود.

توسعه ی نرم افزارهای کاربردی شیمی پارسی برای اندروید Keywords:

اندروید , نرم افزار کاربردی اکسایش کاهش , نرم افزار کاربردی محلول ها , نرم افزار کاربردی از اتم تا استوکیومتری , نرم افزار کاربردی کنکور , نرم افزار کاربردی دانشگاهی

توسعه ی نرم افزارهای کاربردی شیمی پارسی برای اندروید authors

کیان کیانی

اصفهان، خیابان آبشار، هنرستان فنی رازی

فرانک منطقی

تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده شیمی

مقاله فارسی "توسعه ی نرم افزارهای کاربردی شیمی پارسی برای اندروید" توسط کیان کیانی، اصفهان، خیابان آبشار، هنرستان فنی رازی؛ فرانک منطقی، تهران، دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشکده شیمی نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی دهمین کنفرانس آموزش شیمی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله اندروید، نرم افزار کاربردی اکسایش کاهش، نرم افزار کاربردی محلول ها، نرم افزار کاربردی از اتم تا استوکیومتری، نرم افزار کاربردی کنکور، نرم افزار کاربردی دانشگاهی هستند. این مقاله در تاریخ 30 دی 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 688 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که برای نوشتن یک نرم افزار کاربردی نخست باید دانش برنامه نویسی را آموخت. تصمیم نگارنده برای نگارش نرم افزارهای شیمی پس ازمشورت با اهل فن منجر به انتخاب برنامه ویژوال بیسیک شد. که بر پایهی آن چند برنامهی ویندوزی نوشته شد. اما پس از ورود گوشیهای جاوا به بازار و مشاهده ی علاقه مندی و مشغول شدن دانش آموزان به ... . برای دانلود فایل کامل مقاله توسعه ی نرم افزارهای کاربردی شیمی پارسی برای اندروید با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.