تاثیر فرایند آنودایزینگ الکتروشیمیایی در فرایند های ترکیبی آنودایزینگ الکتروشیمیایی و اکسیداسیون حرارتی بر مورفولوژی لایه اکسیدی تشکیل شده

Publish Year: 1388
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: Persian
View: 1,245

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

ICME10_226

تاریخ نمایه سازی: 29 آبان 1388

Abstract:

در این تحقیق فرایند های ترکیبی اکسیداسیون حرارتی و آنودایزینگ الکتروشیمیایی جهت ایجاد لایه های اکسیدی استفاده شده است. فرایند اکسیداسیون حرارتی در درجه حرارتهای 500 درجه سانتی گراد تا 950 درجه سانتی گراد در شرایط نرمال اتمسفری و فرایند آنودایزینگ الکتروشیمیایی در ولتاژهای 43 ولت ، 60 ولت و 65 ولت مورد بررسی قرار گرفت. تکنیک های میکروسکپ الکترونی روبشی SEM پرتونگاری اشعه XRD) X ) و تخلخل سنجی جهت بررسی ضخامت لایه مورفولوژی سطح ، چسبندگی لایه به زیر لایه و میزان تخلخل لایه اکسیدی مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که سطوح اصلاح شده با فرایند اکسیداسیون حرارتی بدنبال آنودایزینگ الکتروشیمیایی ویژگیهای بهتری نسبت به سطوحی که ابتدا فرایند آنودایزینگ الکتروشیمیایی بر روی آنها انجام شده و سپس تحت اکسیداسیون حرارتی قرار گرفتند، نشان دادند زیرا در این حالت لایه اکسیدی ضخیم تر بوده و نیز چسبندگی بیشتری به زیر لایه دارد. .حضور لایه آنودایزینگ الکتروشیمیایی منجر به افزایش چسبندگی لایه اکسیدی تشکیل شده در فرایند اکسیداسیون حرارتی نمی گردد. تشکیل لایه در درجه حرارت های بالا منجر به تشکیل دانه های درشت تر و کاملتر اکسید می گردد. بعلاوه در دماهای بالاتر حجم تخلخل افزایش می یابد. لایه اکسیدی تشکیل شده بر روی آلیاژ تیتیانیوم در طی فرایند های اکسیداسیون حرارتی و آنودایزینگ الکتروشیمیایی با رنگهای مختلفی پوشیده میشود.

Keywords:

اکسیداسیون حرارتی - آنودایزینگ الکتروشیمیایی- ضخامت لایه اکسیدی - تخلخل

Authors

زهرا عبداللهی

دانشجوی کارشناسی ارشد، دانشکده مهندسی پزشکی ، دانشگاه علوم و تحقیقات

عبداله افشار

استاد، دانشکده مهندسی مواد، دانشگاه شریف

محمد زارعی نژاد

استادیار، دانشکده فنی ، دانشگاه آزاد اسلامشهر

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
  • دهمین کنفرانس مهندسی ساخت و تولید ایران ICME 2010 ...
  • L.F. Cooper, " A role for suface topography i creating ...
  • D.M. Brunette, P. Tengvall, M. Textor and P Thomsen. Titanium ...
  • R. Boyer, G. Welsch and E.W. Collings. Materials properties handbook: ...
  • J.L. Gilbert, C.A. Buckley and E.P. Lautensch lager, Titanium oxide ...
  • نمایش کامل مراجع