سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

ویژگی های مدرسه صالح از دیدگاه مدیران و معلمان و کارشناسان در سند تحول بنیادین (مطالعه موردی: مدارس متوسطه ناحیه 1 و 2 شهر ارومیه)

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,384

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IECONF01_181

Index date: 27 October 2018

ویژگی های مدرسه صالح از دیدگاه مدیران و معلمان و کارشناسان در سند تحول بنیادین (مطالعه موردی: مدارس متوسطه ناحیه 1 و 2 شهر ارومیه) abstract

هدف کلی مقاله تعیین تفاوت ویژگی های مدارس دوره متوسطه با ویژگی های مدرسه صالح در شهر ارومیه می باشد، با توجه به اینکه پژوهش حاضر قصد دارد بدون دستکاری در متغیرهای موردنظر به شرح مفصلی از متغیرهای مربوط به مدرسه صالح در جامعه آماری ارومیه بپردازد، لذا از روش توصیفی که از معمول ترین و مناسب ترین روش ها می باشند استفاده شده است. جامعه آماری پژوهش حاضر شامل کلیه مدیران و معلمان و کارشناسان مدارس دوره متوسطه شهر ارومیه می باشد که بر اساس اطلاعات اخذ شده تعداد آنها 2679 نفر می باشد. بر اساس فرمول تعیین حجم نمونه کوکران و با درنظر گرفتن موارد زیرحجم نمونه آماری این پژوهش به تعداد 336 نفر در نظر گرفته شد. روش نمونه گیری در این پژوهش نمونه گیری تصادفی طبقه ای می باشد. به نحوی که درصد افراد هرکدام از گروه های جامعه، متناسب با سهم آن گروه در نمونه آماری باشد، یافته های تحقیق نشان می دهد که از دیدگاه مدیران، معلمان و کارشناسان بین ویژگی های ساده سازی، پالایش، متناسب سازی، تعادل، انعطاف پذیری و احسان و عدالت در مدارس متوسطه و مدرسه صالح تفاوت وجود دارد.

ویژگی های مدرسه صالح از دیدگاه مدیران و معلمان و کارشناسان در سند تحول بنیادین (مطالعه موردی: مدارس متوسطه ناحیه 1 و 2 شهر ارومیه) Keywords:

ویژگی های مدرسه صالح از دیدگاه مدیران و معلمان و کارشناسان در سند تحول بنیادین (مطالعه موردی: مدارس متوسطه ناحیه 1 و 2 شهر ارومیه) authors

امید ایرانی

دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ارومیه

امیر بدیع جهان

دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ارومیه

مریم شمس الدینی

کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر- کارشناس اداره کل ثبت و احوال استان آذربایجان غربی

اشکان حسنی کریم آباد

دانشجوی دکتری مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکز

مقاله فارسی "ویژگی های مدرسه صالح از دیدگاه مدیران و معلمان و کارشناسان در سند تحول بنیادین (مطالعه موردی: مدارس متوسطه ناحیه 1 و 2 شهر ارومیه)" توسط امید ایرانی، دانشجوی کارشناسی ارشد برنامه ریزی درسی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ارومیه؛ امیر بدیع جهان، دانشجوی کارشناسی ارشد تکنولوژی آموزشی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد ارومیه؛ مریم شمس الدینی، کارشناس ارشد مهندسی کامپیوتر- کارشناس اداره کل ثبت و احوال استان آذربایجان غربی؛ اشکان حسنی کریم آباد، دانشجوی دکتری مدیریت فناوری اطلاعات، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد تهران مرکز نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی نخستین کنفرانس ملی تحقیق و توسعه در مدیریت و اقتصاد مقاومتی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مدارس دوره متوسطه، مدرسه صالح، سند تحول بنیادین هستند. این مقاله در تاریخ 5 آبان 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1384 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف کلی مقاله تعیین تفاوت ویژگی های مدارس دوره متوسطه با ویژگی های مدرسه صالح در شهر ارومیه می باشد، با توجه به اینکه پژوهش حاضر قصد دارد بدون دستکاری در متغیرهای موردنظر به شرح مفصلی از متغیرهای مربوط به مدرسه صالح در جامعه آماری ارومیه بپردازد، لذا از روش توصیفی که از معمول ترین و مناسب ترین روش ها ... . برای دانلود فایل کامل مقاله ویژگی های مدرسه صالح از دیدگاه مدیران و معلمان و کارشناسان در سند تحول بنیادین (مطالعه موردی: مدارس متوسطه ناحیه 1 و 2 شهر ارومیه) با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.