سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد هندسه فرکتال درتشخیص خطواره های گسلی-لرزه زای پنهان وروراندگی با استفاده از داده های ژیوفیزیک هوایی (مطالعه موردی محدوده گسل مشا فشم)

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 504

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MATH02_171

Index date: 22 December 2018

کاربرد هندسه فرکتال درتشخیص خطواره های گسلی-لرزه زای پنهان وروراندگی با استفاده از داده های ژیوفیزیک هوایی (مطالعه موردی محدوده گسل مشا فشم) abstract

در این تحقیق با تاکید بر روشهای تحلیل هندسه فرکتال به منظور تشخیص خطواره های گسلی- لرزه زای پنهان وبررسی پایانه-های گسلی منسوب به روراندگی مشا فشم بر اساس داده های ژیوفیزیک هوایی در شمال شرقی استان تهران و در محدوده عرض جغرافیایی 35œ/88 تا 36œ/22 در طول جغرافیایی 51œ/46 تا 52œ/17 شناسایی شد و با رومرکز زلزله های تاریخی منطقه با بزرگای 10-1 ریشتر در بازه زمانی 1960 میلادی تا 2010 میلادی مطابقت داده شد..پس از درونیابی داده های گرانی و مغناطیسی ( تعداد 247565 نقطه) و بزرگای زلزله های تاریخی ( 40 رویداد لرزهای) و استفاده از روشهای متداول، خطوط پربندی رسم گردید. پس از اعمال روشهای تحلیلی برای به گزینی مکان هندسی خطواره ها استفاده شد. بدین ترتیب ارتباط مناطق زلزله خیز شمال شرق استان تهران با الگوی ساختمانی حاکم بر منطقه و با تاکید بر گسل مشافشم بررسی گردیده و سامانه لرزه ای پنهان شناسایی گردید.

کاربرد هندسه فرکتال درتشخیص خطواره های گسلی-لرزه زای پنهان وروراندگی با استفاده از داده های ژیوفیزیک هوایی (مطالعه موردی محدوده گسل مشا فشم) Keywords:

کاربرد هندسه فرکتال درتشخیص خطواره های گسلی-لرزه زای پنهان وروراندگی با استفاده از داده های ژیوفیزیک هوایی (مطالعه موردی محدوده گسل مشا فشم) authors

پریسا فدوی

کارشناس ارشد ژیوفیزیک،دبیرفیزیک آموزش وپرورش ناحیه۳ کرمانشاه

رویا ایزدی

کارشناس ارشد ریاضی،دبیر ریاضی استان البرز

مقاله فارسی "کاربرد هندسه فرکتال درتشخیص خطواره های گسلی-لرزه زای پنهان وروراندگی با استفاده از داده های ژیوفیزیک هوایی (مطالعه موردی محدوده گسل مشا فشم)" توسط پریسا فدوی، کارشناس ارشد ژیوفیزیک،دبیرفیزیک آموزش وپرورش ناحیه۳ کرمانشاه؛ رویا ایزدی، کارشناس ارشد ریاضی،دبیر ریاضی استان البرز نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس آموزش و کاربرد ریاضیات پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تحلیل فرکتال، خطواره ها، فابریک گرانی، گرادیان هستند. این مقاله در تاریخ 1 دی 1397 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 504 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در این تحقیق با تاکید بر روشهای تحلیل هندسه فرکتال به منظور تشخیص خطواره های گسلی- لرزه زای پنهان وبررسی پایانه-های گسلی منسوب به روراندگی مشا فشم بر اساس داده های ژیوفیزیک هوایی در شمال شرقی استان تهران و در محدوده عرض جغرافیایی 35œ/88 تا 36œ/22 در طول جغرافیایی 51œ/46 تا 52œ/17 شناسایی شد و با رومرکز زلزله های تاریخی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاربرد هندسه فرکتال درتشخیص خطواره های گسلی-لرزه زای پنهان وروراندگی با استفاده از داده های ژیوفیزیک هوایی (مطالعه موردی محدوده گسل مشا فشم) با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.