سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فرآیند جهانی شدن و بررسی این پدیده در کشورهای جهان اسلام

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,201

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICIWG04_106

Index date: 4 December 2009

فرآیند جهانی شدن و بررسی این پدیده در کشورهای جهان اسلام abstract

جهانی شدن فرآیندی اجتناب ناپذیر و ناگریز است که به منزله بین المللی شدن و از بین بردن مرزهایجغرافیائی است. امروزه، جهانی شدن به منزله آشکارترین روندها در همگرائی کشورهاست که مهمترین بعد آن، بعد اقتصادی است.این پدیده، مخالف و موافق بسیاری دارد، بطوریکه موافقان بر این باورند که جهانی شدن، افزایش بهره وری را در سطح جهانی به دنبال داشته است و مخالفان معتقدند که جهانی شدن تنها به نفع کشورهای پیشرفته بوده و فاصله بین کشورهای فقیر و غنی افزایش پیدا کرده است. جهانی شدن، تاثیر زیادی بر بعدهای مختلف زندگی انسانها می گذارد که کشورهای اسلامی هم تا حدی از این مهم تاثیر می گیرند . کش ورهای اسلامی برای جلوگیری از عقب ماندگی در رقابت جهانی، برای مواجه شدن با چالشهای اقتصاد جهانی باید به مزیت های خود اهمیت دهند و تلاشهای همکاری جویانه ای داشته باشند. بطوریکه، کشورهای اسلامی با توجه به نقاط مشترک بسیاری که در ویژگیهای دینی اجتماعی دارند، میتوانند نقاط پیوندی برای همکاری بیشتر در زمینه های الکترونیکی- اقتصادی پیدا کنند. توریسم اسلام ی، روشی است مناسب برای افزایش تبادلات فرهنگی بین کشورهای اسلامی تا مسلمانان به راحتی بتوانند به کشورهای یکدیگر رفت و آمد کنند. از راهکارهای مفید دیگر میتوان به اصلاح نهادهای قدیم و ایجاد نهادهای جدید اشاره کرد تا فضای جدید و مناسبی برای تولیدکنندگان فراهم شود. همچنین می بایست از متخصصان امور بهره گیرند و فرصتها و تهدیدها را کاملا بررسی کنند. در این زمینه، با یک بررسی علمی، روشهای مناسب برای هماهنگی و ارتباط بین المللی و منطقه ای در جهان اسلام ارائه گردیده است.

فرآیند جهانی شدن و بررسی این پدیده در کشورهای جهان اسلام Keywords:

فرآیند جهانی شدن و بررسی این پدیده در کشورهای جهان اسلام authors

حیدر لطفی

استادیار و مدیر گروه جغرافیا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار

آزاده محمدزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد رشته جغرافیا و برنامه ریزی توریسم، دانشگاه آزاد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سجادی، عبد القیوم، (1383)، "درآمدی بر اسلام و جهانی شدن" ...
راپرت، مارک و استیلگیتز، جوزف، عربی، سید هادی، (1384)، "جهانی ...
کیلی، ری و مارفلیت، فیل، نورائی، حسن و شیخ علیان، ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فرآیند جهانی شدن و بررسی این پدیده در کشورهای جهان اسلام" توسط حیدر لطفی، استادیار و مدیر گروه جغرافیا، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار؛ آزاده محمدزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد رشته جغرافیا و برنامه ریزی توریسم، دانشگاه آزاد نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین کنگره بین المللی جغرافیدانان جهان اسلام پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جهانی شدن، بین المللی شدن، مرزهای جغرافیائی، کشورهای اسلامی، چالشهای اقتصادی،توریسم اسلامی، جهان اسلام هستند. این مقاله در تاریخ 13 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2201 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهانی شدن فرآیندی اجتناب ناپذیر و ناگریز است که به منزله بین المللی شدن و از بین بردن مرزهایجغرافیائی است. امروزه، جهانی شدن به منزله آشکارترین روندها در همگرائی کشورهاست که مهمترین بعد آن، بعد اقتصادی است.این پدیده، مخالف و موافق بسیاری دارد، بطوریکه موافقان بر این باورند که جهانی شدن، افزایش بهره وری را در سطح جهانی به دنبال ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فرآیند جهانی شدن و بررسی این پدیده در کشورهای جهان اسلام با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.