سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی نحوه توسعه کارست در تاقدیسهای آهکی زاگرس، مطالعه موردی تاقدیس های پیون و کمستان

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,051

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICWR01_014

Index date: 6 December 2009

بررسی نحوه توسعه کارست در تاقدیسهای آهکی زاگرس، مطالعه موردی تاقدیس های پیون و کمستان abstract

جهت انجام تحقیق حاضر، در ابتدا با تکیه بر مطالعات چینه‌شناسی، هیدروشیمیایی و بررسی روند هیدرولیکی، امکان ارتباط بین واحدهای مختلف هیدروژئولوژیکی منطقه بررسی و بر اساس آن و همچنین با انجام مطالعات ژئومورفولوژی کارست و هواشناسی، بیلان اجمالی منطقه محاسبه گردیده است. سپس با تفسیر نمودار تغییرات پارامترهایی نظیر هدایت الکتریکی و آبدهی در طول زمان، تفسیر دقیقتری از سفره مورد مطالعه به دست آمده که این امر با انجام مدل‌سازی معکوس تدقیق گردیده است. بر اساس مطالعات انجام شده مشخص گردید که دو تاقدیس پیون و کمستان دارای ارتباط هیدرولیکی با یکدیگر می‌باشند و سیستم جریان آب کارستی در آنها افشان (diffuse) است. با توجه به نتایج محاسبات بیلان امکام تغذیه چشمه‌های تاقدیس پیون از طریق سینک هولهای موجود در انتهای دریاچه میانگران وجود ندارد. تأمین‌کننده آب چشمه‌های سیاهچال، آوجدان و شمی، سازند سروک می‌باشد در حالیکه قسمتی از آب چشمه سراب از طریق آب نفوذ یافته به سازند داریان-فهلیان تأمین می‌گردد، همچنین چشمه‌های موجود در تاقدیس کمستان ترکیبی از آب سازندهای سروک و آسماری را تخلیه می‌نمایند.

بررسی نحوه توسعه کارست در تاقدیسهای آهکی زاگرس، مطالعه موردی تاقدیس های پیون و کمستان Keywords:

بررسی نحوه توسعه کارست در تاقدیسهای آهکی زاگرس، مطالعه موردی تاقدیس های پیون و کمستان authors

حسین کریمی وردنجانی

شرکت مهندسین مشاور پورآب

عبداله فاضلی فارسانی

آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری

حجت اله ناصری

آب منطقه ای فارس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
کریمی، ح (1376)، بررسی هیدروژئولوژیکی و هیدروشیمیایی چشمه‌ها و گمانه‌های ...
Ford, D.C. & P.W. Williams (1989). Karst g eomorphology and ...
Raeisi, E.& G.Karami (1996) "The governing factors of the phy ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی نحوه توسعه کارست در تاقدیسهای آهکی زاگرس، مطالعه موردی تاقدیس های پیون و کمستان" توسط حسین کریمی وردنجانی، شرکت مهندسین مشاور پورآب؛ عبداله فاضلی فارسانی، آب منطقه ای چهارمحال و بختیاری؛ حجت اله ناصری، آب منطقه ای فارس نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی منابع آب با رویکرد منطقه ای پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کارست، چینه‌ شناسی، هیدروشیمی، بیلان، منحنی فرود هستند. این مقاله در تاریخ 15 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2051 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که جهت انجام تحقیق حاضر، در ابتدا با تکیه بر مطالعات چینه‌شناسی، هیدروشیمیایی و بررسی روند هیدرولیکی، امکان ارتباط بین واحدهای مختلف هیدروژئولوژیکی منطقه بررسی و بر اساس آن و همچنین با انجام مطالعات ژئومورفولوژی کارست و هواشناسی، بیلان اجمالی منطقه محاسبه گردیده است. سپس با تفسیر نمودار تغییرات پارامترهایی نظیر هدایت الکتریکی و آبدهی در طول زمان، تفسیر دقیقتری از ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی نحوه توسعه کارست در تاقدیسهای آهکی زاگرس، مطالعه موردی تاقدیس های پیون و کمستان با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.