سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین پارامترهای فیزیکی و هندسی تله های نفتی احتمالی با استفاده از مدل سازی دوبعدی معکوس داده های گرانی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,347

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GCI14_090

Index date: 8 December 2009

تعیین پارامترهای فیزیکی و هندسی تله های نفتی احتمالی با استفاده از مدل سازی دوبعدی معکوس داده های گرانی abstract

روش مدل سازی معکوس برای تفسیر داده های میدان پتانسیل به منظور شناسایی مناطق نفتی مورد استفاده قرار می گیرد. در تعبیر و تفسیر داده های گرانی یکی از هدف های مهم بدست آوردن عمق و چگالی توده مورد نظر می باشد. پروژه گرانی در منطقه جنوب زاگرس جهت تعیین تله های هیدروکربوری احتمالی انجام شده است. با توجه به اینکه در منطقه احتمال تشکیل تله هیدروکربوری در داخل این سازند به عنوان سنگ مخزن مواد هیدروکربوری وجود دارد لذا پس از انجام تصحیحات لازم و حذف اثرات ناحیه ای از داده های گرانی برداشت شده، نقشه آنومالی باقی مانده گرانی با روش های مختلف تفکیک آنومالی ها از جمله روش های روند سطحی، مشتق اول، روش گریفین و گسترش انومالی ها بدست آمده است. بعد از تهیه نقشه باقیمانده گرانی، پارامترهای فیزیکی و هندسی ساختارهای زمین شناسی مهم منطقه با روش مدلسازی معکوس با استفاده از الگوریم تالوانی مورد بررسی قرار گرفت.

تعیین پارامترهای فیزیکی و هندسی تله های نفتی احتمالی با استفاده از مدل سازی دوبعدی معکوس داده های گرانی Keywords:

تعیین پارامترهای فیزیکی و هندسی تله های نفتی احتمالی با استفاده از مدل سازی دوبعدی معکوس داده های گرانی authors

حسین شاهی

(کارشناس ارشد مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی شاهرود)

مقاله فارسی "تعیین پارامترهای فیزیکی و هندسی تله های نفتی احتمالی با استفاده از مدل سازی دوبعدی معکوس داده های گرانی" توسط حسین شاهی، (کارشناس ارشد مهندسی اکتشاف معدن دانشگاه صنعتی شاهرود) نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین کنفرانس ژئوفیزیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله گرانی سنجی، آنومالی باقی مانده، مدل سازی دو بعدی معکوس، هیدروکربور هستند. این مقاله در تاریخ 17 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1347 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روش مدل سازی معکوس برای تفسیر داده های میدان پتانسیل به منظور شناسایی مناطق نفتی مورد استفاده قرار می گیرد. در تعبیر و تفسیر داده های گرانی یکی از هدف های مهم بدست آوردن عمق و چگالی توده مورد نظر می باشد. پروژه گرانی در منطقه جنوب زاگرس جهت تعیین تله های هیدروکربوری احتمالی انجام شده است. با توجه ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین پارامترهای فیزیکی و هندسی تله های نفتی احتمالی با استفاده از مدل سازی دوبعدی معکوس داده های گرانی با 3 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.