سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

افزایش کیفیت مقطع برانبارش شده CRS و برطرف کردن مساله تداخل شیب ها به کمک روش برانبارش CDS؛ مطالعه موردی در ایران

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,481

This Paper With 5 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GCI14_160

Index date: 8 December 2009

افزایش کیفیت مقطع برانبارش شده CRS و برطرف کردن مساله تداخل شیب ها به کمک روش برانبارش CDS؛ مطالعه موردی در ایران abstract

روش پردازش سطح بازتاب مشترک CRS ، از جمله روش های نوین در پردازش داده های بازتابی است که به جای استفاده از یک روند در برانبارش، از یک سطح استفاده می کند. بدین ترتیب تعداد ردهایی که برای برانبارش و اختصاص نتیجه آن به یک نقطه در مقطع دورافت صفر در نظر گرفته می شود، بیشتر بوده و لذا سطح سیگنال در مقطع نهایی افزایش چشمگیری خواهد داشت. از طرف دیگر به همین دلیل، پیوستگی رخدادها نیز بهبود خواهد یافت. ولی در روش CRS، به دلیل ماهیت روش، مساله تداخل شیب ها به خوبی قابل برطرف شدن نمی باشد. این امر به کمک روش نوین تر برانبارش سطح پراش مشترک قابل انجام است. در این تحقیق، داده های لرزه نگاری بازتابی منطقه ایی در شمال شرقی ایران مورد پردازش به روشCRS قرار گرفت. در مقطع نهایی مشاهده شد که روش CDS می تواند مشکلات موجود در مقطع برانبارش شده به روش CRS را برطرف کند. در نهایت با اعمال این روش نوین بر روی داده های فوق، مقطع برانبارش نهایی بدست آمد که نشان دهنده برطرف شدن مساله تداخل شیب ها، آشکار شدن بیشتر رخدادهای بازتابی بویژه در زمان سیرهای بالاتر و مشخص تر شدن محل تلاقی رخدادهای پراش با یکدیگر بود.

افزایش کیفیت مقطع برانبارش شده CRS و برطرف کردن مساله تداخل شیب ها به کمک روش برانبارش CDS؛ مطالعه موردی در ایران Keywords:

افزایش کیفیت مقطع برانبارش شده CRS و برطرف کردن مساله تداخل شیب ها به کمک روش برانبارش CDS؛ مطالعه موردی در ایران authors

مهرداد سلیمانی منفرد

استادیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود

احسان ادیبی

دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف نفت، دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزی

محمدرضا سکوئی

کارشناس ارشد بخش پردازش داده، شرکت مدیریت اکتشاف، تهران

ایرج پیروز

۱- استادیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
سلیمانی منفرد، م.، 1388، برانبارش سطح پراش مشترک، ارائه یک ...
Soleimani Monfared, _ Piruz, I., Mann. J., and Hubral, P. ...
Soleimani Monfared, M., Piruz, I., Mann, J., and Hubral, P. ...
Soleimani Monfared, M. and Mann, J., "Merging aspects of DMO ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "افزایش کیفیت مقطع برانبارش شده CRS و برطرف کردن مساله تداخل شیب ها به کمک روش برانبارش CDS؛ مطالعه موردی در ایران" توسط مهرداد سلیمانی منفرد، استادیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود؛ احسان ادیبی، دانشجوی کارشناسی ارشد اکتشاف نفت، دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزی؛ محمدرضا سکوئی، کارشناس ارشد بخش پردازش داده، شرکت مدیریت اکتشاف، تهران؛ ایرج پیروز، ۱- استادیار دانشکده مهندسی معدن، نفت و ژئوفیزیک، دانشگاه صنعتی شاهرود نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهاردهمین کنفرانس ژئوفیزیک پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سطح پراش مشترک، سطح بازتاب مشترک، تداخل شیب ها، برانبارش هستند. این مقاله در تاریخ 17 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1481 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روش پردازش سطح بازتاب مشترک CRS ، از جمله روش های نوین در پردازش داده های بازتابی است که به جای استفاده از یک روند در برانبارش، از یک سطح استفاده می کند. بدین ترتیب تعداد ردهایی که برای برانبارش و اختصاص نتیجه آن به یک نقطه در مقطع دورافت صفر در نظر گرفته می شود، بیشتر بوده و ... . برای دانلود فایل کامل مقاله افزایش کیفیت مقطع برانبارش شده CRS و برطرف کردن مساله تداخل شیب ها به کمک روش برانبارش CDS؛ مطالعه موردی در ایران با 5 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.