سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی اثرات زیست محیطی پساب کشت و صنعت کارون بر روی رودخانه کارون

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,169

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATER02_108

Index date: 11 December 2009

بررسی اثرات زیست محیطی پساب کشت و صنعت کارون بر روی رودخانه کارون abstract

به منظور بررسی پساب‌های کشت و صنعت کارون و تاثیر آنها بر رودخانه کارون و همچنین اندازه‌گیری فاکتورهای فیزیکوشیمیایی در زهکش‌های کشت و صنعت کارون، این تحقیق در دو زهکش به نامهای نی سیاه و عظیم و 8 ایستگاه انجام شد. میانگین نتایج بدست آمده از ایستگاه‌های منتخب طی شش ماه نشان می‌دهد که بیشترین دما در ایستگاه 3 نی سیاه معادل 6/21 درجه سانتی‌گراد و کمترین مقدار آن در ایستگاه 5 (زهکش عظیم) معادل 3/21 درجه سانتی‌گراد، بالاترین اسیدیته در ایستگاه 5 عظیم برابر 93/7 و پائین‌ترین اسیدیته در ایستگاه شماره 1 (زهکش صنعتی + کشاورزی نی سیاه) برابر 28/7، بالاترین DO مربوط به ایستگاه 7 زهکش عظیم و پایین‌ترین مربوط به زهکش صنعتی + کشاورزی نی‌ سیاه است. زهکش ایستگاه 5 عظیم بالاترین مقدار EC و زهکش ایستگاه 3 نی سیاه پایین‌ترین مقدار EC را دارا هستند. بالاترین مقدار TDS در ایستگاه شماره 5 عظیم برابر mg/I2136 و پایین‌ترین مقدار آن در ایستگاه 7 (بالا دست زهکش عظیم) حدود mg/I963، بالاترین میزان فسفات در ایستگاههای منتخب برابر mg/I040/0 در ایستگاه 3 (زهکش نی سیاه) و کمترین میزان آن در ایستگاه 7 (بالادست زهکش عظیم) برابر mg/I02/0 می‌باشد. بیشترین مقدار BOD5 در ایستگاه شماره 1 (زهکش صنعتی + کشاورزی نی سیاه) معادل mg/I83/29 و کمترین مقدار آن در ایستگاه 8 (زهکش عظیم) برابر mg/I9/3 می‌باشد. از لحاظ مواد آلی در اردیبهشت ماه، تیرماه، شهریورماه بیشترین درصد ذرات کمتر از 63 میکرون بترتیب مربوط به ایستگاه 2 (زهکش نی سیاه) معادل 18/88، ایستگاه 1 (زهکش نی سیاه) برابر 6/81 و ایستگاه 8 (زهکش عظیم) برابر 23/66 و کمترین آن در ماه‌های فوق بترتیب در ایستگاه 4 (پایین دست محل ورود زهکش نی سیاه) معادل 61/58، ایستگاه 6 (محل برخورد زهکش عظیم به رودخانه) برابر با 49/57، ایستگاه 5 (زهکش عظیم) برابر 52/43 می‌باشد.

بررسی اثرات زیست محیطی پساب کشت و صنعت کارون بر روی رودخانه کارون authors

رضا فروغی فر

کارشناس مسئول بهره برداری معادل سازمان آب و برق خوزستان - معاونت حفا

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اداره کل حفاظت محیط زیست، 1373، گزارش بررسی آلودگی ومنابع ...
بنی عباس، نظام الدین.، پورمرعشی، محمد.، 1367، تحلیلی برعملکرد مساله ...
پاینده، فاطمه، 1380، بررسی پسابهای کشت وصنعت واثرات آن، دانشگاه ...
سلیمان نژاد، مازیار .، 1377 _ بررسی ساختار اجتماعات ماکروبنتوزها ...
Adholia , U.N. & Charkrawarty , A.& Shrivastava , V. ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی اثرات زیست محیطی پساب کشت و صنعت کارون بر روی رودخانه کارون" توسط رضا فروغی فر، کارشناس مسئول بهره برداری معادل سازمان آب و برق خوزستان - معاونت حفا نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس سراسری آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 20 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1169 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که به منظور بررسی پساب‌های کشت و صنعت کارون و تاثیر آنها بر رودخانه کارون و همچنین اندازه‌گیری فاکتورهای فیزیکوشیمیایی در زهکش‌های کشت و صنعت کارون، این تحقیق در دو زهکش به نامهای نی سیاه و عظیم و 8 ایستگاه انجام شد. میانگین نتایج بدست آمده از ایستگاه‌های منتخب طی شش ماه نشان می‌دهد که بیشترین دما در ایستگاه 3 نی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی اثرات زیست محیطی پساب کشت و صنعت کارون بر روی رودخانه کارون با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.