سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی تفاوت توان آبدهی یال‌های شرقی و غربی کوه شتری، ایران مرکزی

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,285

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

WATER02_118

Index date: 11 December 2009

بررسی تفاوت توان آبدهی یال‌های شرقی و غربی کوه شتری، ایران مرکزی abstract

عوامل متعددی در پدیده کارستی شدن و تشکیل منابع آب کارستی حائز اهمیت می‌باشند. از جمله عوامل موثر در ایجاد و گسترش این پدیده می‌توان به عوامل ساختاری، لیتولوژیکی و هیدروژئولوژی اشاره نمود. عمده‌ترین کنترل ساختاری بر روی آبخوان‌های کارستی به وسیله جهت‌گیری لایه‌های آهکی است که تحت‌تأثیر چین‌خوردگی و گسل خوردگی می‌باشد و مسیرهای کلی جریان در آبخوان را مشخص می‌نماید. با در نظر گرفتن این عوامل می‌توان مرزهای ورودی و خروجی جریان را در سیستم کارستی تشخیص داد. این پژوهش به بررسی تفاوت میزان دبی خروجی از چاه، چشمه و قنات‌ها در یال‌های شرقی و غربی کوه شتری با توجه به عوامل تاثیرگذار می‌پردازد. نتایج بیانگر ارتباط نزدیک بین این عوامل با تغییرات فراوانی منابع آب در دو طرف کوه شتری است که نشان دهنده نقش بارز این عوامل در بررسی استعداد منابع آبی و انتقال آب‌های زیرزمینی در مناطق کارستی می‌باشد.

بررسی تفاوت توان آبدهی یال‌های شرقی و غربی کوه شتری، ایران مرکزی Keywords:

بررسی تفاوت توان آبدهی یال‌های شرقی و غربی کوه شتری، ایران مرکزی authors

حسین صفر علیزاده

دانشجوی کارشناسی ارشد هیدروژئولوژی دانشگاه سیستان و بلوچستان

ناصر اسدی

دکترای هیدروژئولوژی، عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان

سعید ترک قشقایی نژاد

دانشجوی کارشناسی ارشد هیدروژئولوژی دانشگاه سیستان و بلوچستان

مجتبی کلانتری

دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک دانشگاه سیستان و بلوچستان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Ahmed Mahmood, .1 996. Lineament as groundwater exploration guides in ...
Ford. D.C. and William, S.1989; Karst geo morphology and hydrology. ...
Parizek, R, R, 1990. Nature and hydrologic significance of fracture ...
Development Environmen. Environmentl Monitoring Systems. Technical document CR813660-0 1-0, 165 ...
Parizek, R.R. , 1976. On the nature and significance of ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی تفاوت توان آبدهی یال‌های شرقی و غربی کوه شتری، ایران مرکزی" توسط حسین صفر علیزاده، دانشجوی کارشناسی ارشد هیدروژئولوژی دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ ناصر اسدی، دکترای هیدروژئولوژی، عضو هیئت علمی دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ سعید ترک قشقایی نژاد، دانشجوی کارشناسی ارشد هیدروژئولوژی دانشگاه سیستان و بلوچستان؛ مجتبی کلانتری، دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک دانشگاه سیستان و بلوچستان نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین کنفرانس سراسری آب پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله کارست، توان آبدهی، کوه شتری هستند. این مقاله در تاریخ 20 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1285 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که عوامل متعددی در پدیده کارستی شدن و تشکیل منابع آب کارستی حائز اهمیت می‌باشند. از جمله عوامل موثر در ایجاد و گسترش این پدیده می‌توان به عوامل ساختاری، لیتولوژیکی و هیدروژئولوژی اشاره نمود. عمده‌ترین کنترل ساختاری بر روی آبخوان‌های کارستی به وسیله جهت‌گیری لایه‌های آهکی است که تحت‌تأثیر چین‌خوردگی و گسل خوردگی می‌باشد و مسیرهای کلی جریان در آبخوان را ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی تفاوت توان آبدهی یال‌های شرقی و غربی کوه شتری، ایران مرکزی با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.