سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تأمین مالی مجدد، راهکاری نو برای توانمندسازی مالی شهرداری ها

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,541

This Paper With 15 Page And PDF Format Ready To Download

این Paper در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MUNICIFIN02_001

Index date: 13 December 2009

تأمین مالی مجدد، راهکاری نو برای توانمندسازی مالی شهرداری ها abstract

تجربه دنیا نشان از امکان پذیری تبدیل هر گونه دارایی اعم از مشهود و نامشهود به اوراق بهادار و تامین مالی مجدد از طریق فروش اوراق مزبور برای مقاصد مورد نظر دارد.تأمین مالی مجدد می گوید برگه های سبزی که یک بار در پروژه ای در قالب مواد اولیه و مصالح ساختمانی به کار رفته است ،می تواند دیگر بار به برگه های سبز تبدیل شده و درپروژه ای دیگربکار برده شود.شهرداری ها دارایی های مختلفی در اختیار دارندو قبلاً سرمایه گذاری های متعددی را انجام داده اند.برخی از این دارایی ها و سرمایه گذاری ها نظیر ساختمان های اداری ،ساختمان های خدماتی،کشتارگاه ها، فرهنگسراها،پارکینگ های طبقاتی و امثال آن فیزیکی هستند و برخی از دارایی ها غیر فیزیکی و جزء دارایی های مالی شامل مطالبات مدت دار و اقساطی از دستگاهها و مردم و نظایر آن می باشد. برخی از دارایی ها نیز انتظار می رود در آینده ای نزدیک بدست آیند، من ابع حاصل از اخذ عوارض مختلف و ... جزء این دسته محسوب می شود.به پشتوانه هریک از این دارایی ها و جریان های مالی حال و آتی مربوط به آنها می توان اوراق بهاداری منتشر و به فروش رسانیده و از این راه توان شهرداری های در دست یابی به منابع مالی جدید ارتقاء بخشید.با توجه به ارزش و سرمایه های نهفته و حبس شده در دارایی های در اختیار شهرداری ها و به پشتوانه حجم بسیار بالای عایدی جاری و آتی آنها می توان از طریق تبدیل به اوراق بهادار نمودن آنها ، منابع زیادی را جهت تأمین منابع مالی پروژه های جدید ایجاد نموده و بسیاری از تنگنا های بودجه ای را رفع نمود.در گام اول با توجه به تمرکز مالکیت ساختمان های عمومی قابل توجه در دست شهرداریها،تبدیل به اوراق بهادار نمودن ساختمان های مزبور از جمله پارکینگ های طبقاتی مورد هدف این مقاله قرار گرفته است.اجاره دریافتی در قالب اجاره های بلند مدت ماهانه و یا سالیانه و اجاره موقت چند ساعته و بالا رفتن ارزش معاملاتی واقعی فروش قطعی پارکینگ ها حاصل بالا رفتی سطح عمومی قیمت ها و ارزش یافتن واقعی آن بدلیل تغییرات محیطی و بالا رفتن نیاز به استفاده از پارکینگ در محدوده مربوط به ترتیب عایدات جاری و آتی پارکینگ ها را تشکیل می دهند .بدلیل توجیه اقتصادی حاصل از این دو جریان مالی می توان اوراق بهاداری را طراحی و منتشر نمود.عامه مردم با خرید این اوراق عملاً سهام دار پارکینگ ها به عنوان یک بنگاه اقتصادی می شوند .از سوی دیگر شهرداری با وجوه حاصله از فروش سهام پارکینگ ها،نسبت به احداث پارکینگ یا اجرای پروژه های عمرانی دیگر اقدام می نماید و این مفهوم عملی تأمین مالی مجدد است. در ضمن رویکرد تأمین مالی مجدد می تواند شهرداری ها را در پیاده سازی بودجه ریزی عملیاتی و ارتقاء بهره وری منابع در اختیار بسیار و بهره گیری ار سایر مزایای مربوط کمک نماید.

تأمین مالی مجدد، راهکاری نو برای توانمندسازی مالی شهرداری ها Keywords:

تأمین مالی مجدد (refinance) , تبدیل به اوراق بهادار نمودن (securitization) , دارایی‌های فیزیکی , دارایی‌های مالی (financial assets) , شهرداری‌ها

تأمین مالی مجدد، راهکاری نو برای توانمندسازی مالی شهرداری ها authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
چان، سوهان ؛ اریکسون _ جان ؛ و وانگ، کو ...
شباهنگ، رضا . «مدیریت مالی » تهران، انتشارات مرکز تحقیقات ...
آئینی، محمد .«موضوعات اقتصادی، مالی و مدیریتی در بهسازی و ...
_ فبوزی، مودیلیانی .» مبانی بازارها و نهادهای مالی» ترجمه ...
عبده تبریزی، حسین « تبدیل به اوراق بهاء دار کردن ...
_ تقوی، مهدی« شرکت های سرمایه گذاری زمین و مستغلات، ...
عبده تبریزی، حسین « اوراق بهاء دار کردن با پشتوانه ...
نوروزی، احمد «سهامدار پروژه» پیام نوسازی 3، تیر _ 1387 ...
آیینی، محمد.» طراحی ابزارمالی (اوراق سرمایه گذاری)با عایدات تصادفی منطبق ...
آیینی، محمد.» طراحی اوراق سرمایه گذاری با عایدات تصادفی «مجموعه ...
شهرآبادی، ابوالفضل .«طراحی اوراق مشارکت متناسب با بازارهای مالی ایران»، ...
اسناد« سومین سمینار مدیریت مالی ایران»، دانشکده مدیریت دانشگاه تهران، ...
آیینی، محمد.» راه کارهای پیشبرد نوسازی بافت های فرسوده. روزنامه ...
آینی، محمد. تامین مالی مجدد باپشتوانه های فراموش شده، راه ...
آیینی، محمد « وجوه بهسازی و نوسازی بافت های فرسوده ...
Chan, Su Han ; E rickson, John _ W ang, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تأمین مالی مجدد، راهکاری نو برای توانمندسازی مالی شهرداری ها" توسط محمد آئینی نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی دومین همایش مالیه شهرداری، مشکلات و راهکارها پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تأمین مالی مجدد (refinance)، تبدیل به اوراق بهادار نمودن (securitization)، دارایی‌های فیزیکی، دارایی‌های مالی (financial assets)، شهرداری‌ها هستند. این مقاله در تاریخ 22 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2541 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تجربه دنیا نشان از امکان پذیری تبدیل هر گونه دارایی اعم از مشهود و نامشهود به اوراق بهادار و تامین مالی مجدد از طریق فروش اوراق مزبور برای مقاصد مورد نظر دارد.تأمین مالی مجدد می گوید برگه های سبزی که یک بار در پروژه ای در قالب مواد اولیه و مصالح ساختمانی به کار رفته است ،می تواند دیگر بار ... . این مقاله در دسته بندی موضوعی شهرداری طبقه بندی شده است. برای دانلود فایل کامل مقاله تأمین مالی مجدد، راهکاری نو برای توانمندسازی مالی شهرداری ها با 15 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.