سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاربرد بازی درمانی الکترونیکی یا دیجیتالی بر افزایش خودمراقبتی کاهش مشکلات جسمی روانی بیمار مبتلا به پارکینسون مطالعه موردی

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 830
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IEMED01_018

Index date: 30 April 2019

کاربرد بازی درمانی الکترونیکی یا دیجیتالی بر افزایش خودمراقبتی کاهش مشکلات جسمی روانی بیمار مبتلا به پارکینسون مطالعه موردی abstract

مقدمه: روش های مختلف بازی درمانی بزرگسالان کودکان با کمک ابزارهای الکترونیکی دیجیتال به مرور جایگزین روش های قدیمی تر بازی درمانی می شوند. جاذبه بازی دیجیتالی گستردگی استفاده از وسایل الکترونیکی همچون موبایل، می تواند کمک زیادی به درمانگران بیماران کند در سال 2016، حدود 6,9 میلیون نفر در جهان پارکینسون داشتهاند؛ این تعداد تا سال 2040 حداقل 40 میلیون نفر می شود. افزایش لرزش قفل های عضلانی این بیماران احساس تنهایی خستگی روانی از مشکلات اصلی آنان است .معرفی بیمار: بیمار خانم سالمندی 72 ساله خانه دار دارای فرزند بود از سال 75 دچار پارکینسون شده عامل آن خبر بدی بوده که به طور ناگهانی به او داده اند در همان حال چشمانش سیاهی رفته بعد، لرزش اندام ها مشکلات دیگرش بروز کرده اند. بیمار دارای تنگی کانال نخاعی قفل های عضلانی مداوم پا بود.مواد روش: این تحقیق یک گزارش موردی بر پایه تحقیق کیفی است که اثر استفاده از بازی های دیجیتالی شبکه های اجتماعی اینترنت را بر کاهش مشکلات بیمار بررسی کرده است.بحث نتیجه گیری: بر اساس مشاهدات بالینی، گزارش های بیمار اطرافیان وی، بیمار با افزایش خودمراقبتی با کنترل بیشتر اضطراب استرس ،کنترل بیشتری به لرزش دست ها کاهش تمرکز بر قفل پاها -که مدت ها از آن رنج می برد در نتیجه کاهش درد دارد این مساله در باره تعداد دفعات گرفتگی عضلات پاها طول زمانی آن کاملا مشهود است همچنین به دلیل دسترسی به اطرافیان، احساس تنهاییش نیز کاهش یافت. آموزش سالمندان برای استفاده از بازی شبکه های اجتماعی آشنایی با اینترنت یکی از روش های کاهش مشکلات آنان است. با مطالعه بیشتر بر روی این روش تثبیت این نتایج، می توان از این روش برای کمک به بیماران مبتلا به پارکینسون استفاده کرد.

کاربرد بازی درمانی الکترونیکی یا دیجیتالی بر افزایش خودمراقبتی کاهش مشکلات جسمی روانی بیمار مبتلا به پارکینسون مطالعه موردی Keywords:

پارکینسون , بازی درمانی بزرگسالان , بازی درمانی الکترونیکی بزرگسالان , بازی درمانی دیجیتالی بزرگسالان , شبکه های اجتماعی.

کاربرد بازی درمانی الکترونیکی یا دیجیتالی بر افزایش خودمراقبتی کاهش مشکلات جسمی روانی بیمار مبتلا به پارکینسون مطالعه موردی authors

سیدمجید میرابوالقاسمی

کارشناس ارشد روانشناسی بالینی

مقاله فارسی "کاربرد بازی درمانی الکترونیکی یا دیجیتالی بر افزایش خودمراقبتی کاهش مشکلات جسمی روانی بیمار مبتلا به پارکینسون مطالعه موردی" توسط سیدمجید میرابوالقاسمی، کارشناس ارشد روانشناسی بالینی نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی همایش بین رشته ای طب سالمندی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پارکینسون، بازی درمانی بزرگسالان، بازی درمانی الکترونیکی بزرگسالان، بازی درمانی دیجیتالی بزرگسالان، شبکه های اجتماعی. هستند. این مقاله در تاریخ 10 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 830 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه: روش های مختلف بازی درمانی بزرگسالان کودکان با کمک ابزارهای الکترونیکی دیجیتال به مرور جایگزین روش های قدیمی تر بازی درمانی می شوند. جاذبه بازی دیجیتالی گستردگی استفاده از وسایل الکترونیکی همچون موبایل، می تواند کمک زیادی به درمانگران بیماران کند در سال 2016، حدود 6,9 میلیون نفر در جهان پارکینسون داشتهاند؛ این تعداد تا سال 2040 حداقل 40 ... .