سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی گرایش تمایل مردم شهر مشهد در استفاده از طب ایرانی مکمل (سنتی) تاثیر رسانه بر آن در سال1397

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 472
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ITMED01_013

Index date: 30 April 2019

بررسی گرایش تمایل مردم شهر مشهد در استفاده از طب ایرانی مکمل (سنتی) تاثیر رسانه بر آن در سال1397 abstract

مقدمه: شناخت گرایش تمایل مردم نسبت به طب سنتی علل گرایش به این علم، دانشگاه های علوم پزشکی را در برنامه ریزی برای ارایه خدمات هدفمند به مردم کمک می کند بنابراین این تحقیق با هدف تعیین میزان گرایش تمایل مردم شهرمشهد در مورد طب ایرانی مکمل(سنتی) تاثیر رسانه بر آن انجام شد. روش ها:این پژوهش از دسته مطالعات توصیفی تحلیلی است که به روش پیمایش با هدف تعیین میزان گرایش مردم شهرمشهد در مورد طب سنتی تاثیر رسانه بر آن انجام شد. 1600 پرسشنامه برای مردم چهار منطقه شهر مشهد طراحی توزیع شد اطلاعات پرسش نامه ها با استفاده از تحلیل عاملی آزمون های آماری همچون کولموگروف-اسمیرنف ،ناپارامتری کروسکال والیس ضرایب همبستگی، من ویتنی کروسکال والیس آنالیز شد. یافته ها: در تحقیق حاضر بیش از 76 درصد مردم نسبت به طب سنتی دانشگاهی تمایل مثبت دارند.بر اساس نتایج این تحقیق تمایل مردم نسبت به طب سنتی غیر دانشگاهی نیز 38/68 درصد به طب نوین 31/67 درصد است که نشانگر تمایل بیشتر به طب سنتی دانشگاهی است. در این تحقیق بر اساس نظر مردم تاثیرتلویزیون بر گرایش به طب سنتی(73.14) از فضای مجازی پایگاه های اینترنتی بیشتر است. بحث: بر اساس یافته های این تحقیق مردم نسبت به طب سنتی دانشگاهی تمایل بیشتری دارندهر چند که این موضوع در این تحقیق اثبات شده است اما باید توجه داشت تمایل به طب سنتی غیر دانشگاهی) هم بالاتر از طب نوین است این می تواند فرصتی برای فعالیت افراد مداخله گر سودجو در امر درمان زنگ خطری برای سلامت مردم باشد. همچنین دست اندرکاران حوزه سلامت باید از قابلیت های رسانه های گروهی در امر گسترش اطلاع رسانی در زمینه استفاده از طب سنتی دانشگاهی بهره ببرند.

بررسی گرایش تمایل مردم شهر مشهد در استفاده از طب ایرانی مکمل (سنتی) تاثیر رسانه بر آن در سال1397 Keywords:

طب سنتی مکمل , رسانه طب سنتی دانشگاهی , طب نوین

بررسی گرایش تمایل مردم شهر مشهد در استفاده از طب ایرانی مکمل (سنتی) تاثیر رسانه بر آن در سال1397 authors

حسین خوبان

دکترای دارو سازی- روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

ژیلا پورکیان

کارشناس ارشد پژوهش در علوم ارتباطات اجتماعی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

نفیسه کاشی پزان جوان

کارشناس ارشد ارتباطات اجتماعی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مهدی باشعور

کارشناس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد

مقاله فارسی "بررسی گرایش تمایل مردم شهر مشهد در استفاده از طب ایرانی مکمل (سنتی) تاثیر رسانه بر آن در سال1397" توسط حسین خوبان، دکترای دارو سازی- روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ ژیلا پورکیان، کارشناس ارشد پژوهش در علوم ارتباطات اجتماعی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ نفیسه کاشی پزان جوان، کارشناس ارشد ارتباطات اجتماعی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد؛ مهدی باشعور، کارشناس روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی همایش طب سنتی ایرانی و یک دهه فعالیت آکادمیک: نقد گذشته، افق آینده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله طب سنتی مکمل،رسانه طب سنتی دانشگاهی، طب نوین هستند. این مقاله در تاریخ 10 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 472 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه: شناخت گرایش تمایل مردم نسبت به طب سنتی علل گرایش به این علم، دانشگاه های علوم پزشکی را در برنامه ریزی برای ارایه خدمات هدفمند به مردم کمک می کند بنابراین این تحقیق با هدف تعیین میزان گرایش تمایل مردم شهرمشهد در مورد طب ایرانی مکمل(سنتی) تاثیر رسانه بر آن انجام شد. روش ها:این پژوهش از دسته مطالعات توصیفی ... .