سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

معماری پس از انقلاب اسلامی (گرایش ها و ریشه ها)

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,471

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GONBADARCH01_012

Index date: 20 December 2009

معماری پس از انقلاب اسلامی (گرایش ها و ریشه ها) abstract

بی‌ تردید دستیابی به مسیری هویت‌ساز برای آینده معماری این مرز و بوم بدون شناخت و تحلیل درست وضعیت کنونی و ارتباط آن با گذشته و کنکاش در عوامل ایجاد آن میسر نمی‌باشد. در این مقاله سعی بر آن شده که ضمن بررسی تغییرات سیاسی و اجتماعی پس از انقلاب اسلامی به اختصار و تأثیرات آن بر ساخت و ساز، دسته‌بندی مناسبی از گرایش‌ها و جریان‌های موثر شکل دهنده در عرصه معماری ارائه گردد و دغدغه‌های معماران این دوره (از سال 1357 ه.ش تاکنون) ریشه‌یابی شود.

معماری پس از انقلاب اسلامی (گرایش ها و ریشه ها) Keywords:

معماری پس از انقلاب اسلامی (گرایش ها و ریشه ها) authors

ایمان تازیکه لمسکی

کارشناس ارشد معماری و عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
باوندیان -علیرضا-جزوه معماری معاصر ایران و غرب-دانشگاه ازاد اسلامی واحد ...
.بانی مسعود-امیر-معماری معاصر ایران در تکاپوی سنت و مدرنیته-نشر هنر ...
اعتصام-ایرج- -بررسی تطبیقی معماری ایران و غرب-هنرهای زیبا-1382 ...
خوشنویش - جزوه معماری معاصر- ازاد اسلامی واحد قزوین- 1381 ...
-بانی مسعود-امیر-معماری معاصر ایران- نشر هنر معماری _ نشر هنر ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "معماری پس از انقلاب اسلامی (گرایش ها و ریشه ها)" توسط ایمان تازیکه لمسکی، کارشناس ارشد معماری و عضو هیات علمی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد گنبد کاووس نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش معماری وشهر سازی معاصر (مبانی ومصادیق معماری وشهرسازی) پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله معماری پس از انقلاب، معماری معاصر ایران، نسل سوم، معماری رایانه گرا هستند. این مقاله در تاریخ 29 آذر 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4471 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بی‌ تردید دستیابی به مسیری هویت‌ساز برای آینده معماری این مرز و بوم بدون شناخت و تحلیل درست وضعیت کنونی و ارتباط آن با گذشته و کنکاش در عوامل ایجاد آن میسر نمی‌باشد. در این مقاله سعی بر آن شده که ضمن بررسی تغییرات سیاسی و اجتماعی پس از انقلاب اسلامی به اختصار و تأثیرات آن بر ساخت و ساز، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله معماری پس از انقلاب اسلامی (گرایش ها و ریشه ها) با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.