سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

برخی ملاحظات طراحی و اجرای سکوی پایه کششی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,168

This Paper With 14 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSMI08_005

Index date: 11 March 2006

برخی ملاحظات طراحی و اجرای سکوی پایه کششی abstract

سکوی پایه کششی (TLP) دارای وجه تمایزهای مشخصی با سایر انواع سایر انواع سازه های متداول برای حفاری و استخراج نفت دارد. از جمله این موارد ویژگیهای مربوط به تاندونه و اتصالات انه و پی سازه می باشد. در این مقاله مرور مختصری به مباحث ویژه درمورد یکسری پایه کششی در فرایند طراحی و اجرای آن انجام می گردد.

برخی ملاحظات طراحی و اجرای سکوی پایه کششی authors

محمدرضا تابش پور

دانشجوی دکترا، دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی شریف

علی اکبر گل افشانی

دانشیار، دانشکده مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف

محمدسعید سیف

دانشیار، دانشکده مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
. تابش پور، محمد رضا، گل افشانی، علی اکبر؛ سیف، ...
. API- RP-2T, "Planning, Designing and constructing tension leg platforms" ...
. Narashima _ S., Ravi, R., and Siva Prasad, B., ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "برخی ملاحظات طراحی و اجرای سکوی پایه کششی" توسط محمدرضا تابش پور، دانشجوی دکترا، دانشکده عمران، دانشگاه صنعتی شریف؛ علی اکبر گل افشانی، دانشیار، دانشکده مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف؛ محمدسعید سیف، دانشیار، دانشکده مکانیک، دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هشتمین همایش ملی صنایع دریایی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 20 اسفند 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2168 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که سکوی پایه کششی (TLP) دارای وجه تمایزهای مشخصی با سایر انواع سایر انواع سازه های متداول برای حفاری و استخراج نفت دارد. از جمله این موارد ویژگیهای مربوط به تاندونه و اتصالات انه و پی سازه می باشد. در این مقاله مرور مختصری به مباحث ویژه درمورد یکسری پایه کششی در فرایند طراحی و اجرای آن انجام می گردد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله برخی ملاحظات طراحی و اجرای سکوی پایه کششی با 14 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.