سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ساختارهای گفتمان مدار در نبردسیاوش وافراسیاب براساس نظریه هاج وکرس وفاولر

Publish Year: 1392
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 670

متن کامل این Paper منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل Paper (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SHAHNAMEH01_007

Index date: 19 May 2019

بررسی ساختارهای گفتمان مدار در نبردسیاوش وافراسیاب براساس نظریه هاج وکرس وفاولر abstract

تحلیل گفتمان عبارت است از تعبیه ساز و کار مناسب و اعمال آن در کشف و تبیین ارتباط متن با کارکردهای فکری- اجتماعی که از دیدگاههای کلی ما سرچشمه میگیرد. تبلور این دیدگاهها به صورت کارکرد فکری- اجتماعی ازطریق مولفه های خاصی در متن به نام ساختارهای گفتمان مدار 1 انجام میشود. درعمل، تحلیل گفتمان در صدد کشف و تبیین ارتباط بین ساختار دیدگاه های فکری- اجتماعی و ساختارهای گفتمان-مدار است. بر این اساس در این مقاله درصدد هستیم تا نبرد سیاوش و افراسیاب ازابتدای گرفتار شدن سیاوش به دست افراسیاب تا پایان کشته شدن سیاوش به دست گروی را بر پایه چهار ساختار گفتمانمدار زبانشناختی برجسته زیر از هاج وکرس و فاولرتحلیل و واکاوی نماییم: -1 گزینش لغات و تعبیرات خاص؛-2 فرایند اسم سازی؛ -3 به کارگیری مجهول دربرابر معلوم یا برعکس؛-4 بهره گیری ازالگوهای متفاوت جمله.هدف از این نوشتار واکاوی ارتباط بین ساختارهای فکری- اجتماعی با متن به شیوه رویکرد ساختاری گفتمان مدار است.

بررسی ساختارهای گفتمان مدار در نبردسیاوش وافراسیاب براساس نظریه هاج وکرس وفاولر Keywords:

بررسی ساختارهای گفتمان مدار در نبردسیاوش وافراسیاب براساس نظریه هاج وکرس وفاولر authors

سیما ارمی اول

دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد

مقاله فارسی "بررسی ساختارهای گفتمان مدار در نبردسیاوش وافراسیاب براساس نظریه هاج وکرس وفاولر" توسط سیما ارمی اول، دانشجوی دکتری زبان و ادبیات فارسی دانشگاه فردوسی مشهد نوشته شده و در سال 1392 پس از تایید کمیته علمی همایش علمی شاهنامه و پژوهش های آیینی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تحلیل گفتمان، سیاوش، افراسیاب، گرسیوز. هستند. این مقاله در تاریخ 29 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 670 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که تحلیل گفتمان عبارت است از تعبیه ساز و کار مناسب و اعمال آن در کشف و تبیین ارتباط متن با کارکردهای فکری- اجتماعی که از دیدگاههای کلی ما سرچشمه میگیرد. تبلور این دیدگاهها به صورت کارکرد فکری- اجتماعی ازطریق مولفه های خاصی در متن به نام ساختارهای گفتمان مدار 1 انجام میشود. درعمل، تحلیل گفتمان در صدد کشف و تبیین ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ساختارهای گفتمان مدار در نبردسیاوش وافراسیاب براساس نظریه هاج وکرس وفاولر با 1 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.