سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

استفاده از پکیج تصفیه فاضلاب به روش MBBR به ظرفیت 50 متر مکعب در شبانه روز جهت تصفیه فاضلاب و استفاده در آبیاری فضای سبز شهری

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 659

This Paper With 7 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NWWCE02_149

Index date: 21 May 2019

استفاده از پکیج تصفیه فاضلاب به روش MBBR به ظرفیت 50 متر مکعب در شبانه روز جهت تصفیه فاضلاب و استفاده در آبیاری فضای سبز شهری abstract

امروزه با افزایش جمعیت شهرها و گسترده شدن مساحت تحت پوشش آنها و در نتیجه کاهش منابع آبی در دسترس استفاده از فاضلاب تصفیه شده یکی از منابع تجدیدپذیر جهت تامین برخی از نیازهای بشر مورد توجه واقع شده است. پکیج های تصفیه فاضلاب به عنوان راه حلی مقرون به صرفه و مطمین در تصفیه فاضلاب و رفع معضلات زیست محیطی شهرنشینی توصیه می شود. در این مقاله به معرفی پروژه پایلوت اجرای پکیج تصفیه فاضلاب جهت استفاده در آبیاری فضای سبز یکی از بوستان های شهر بندرعباس پرداخته شده است. در این پروژه پس از تعیین ظرفیت قابل اجرا بر اساس بودجه در نظر گرفته شده، به شرح معیارهای مهم و کلیدی جهت مکان یابی محل استقرار پکیج تصفیه فاضلاب و انتخاب روش مناسب فرایند تصفیه فاضلاب جهت دستیابی به کیفیت پساب خروجی متناسب با معیارهای استاندارد برای کاربری در آبیاری فضاهای سبز واقع در محدوده شهری پرداخته شده است.

استفاده از پکیج تصفیه فاضلاب به روش MBBR به ظرفیت 50 متر مکعب در شبانه روز جهت تصفیه فاضلاب و استفاده در آبیاری فضای سبز شهری Keywords:

استفاده از پکیج تصفیه فاضلاب به روش MBBR به ظرفیت 50 متر مکعب در شبانه روز جهت تصفیه فاضلاب و استفاده در آبیاری فضای سبز شهری authors

علا امیریان نژاد

معاون بهره برداری آبفای هرمزگان،

محمدامین مظفری پور

مدیر بهره برداری فاضلاب آبفای هرمزگان،

سعید عبدالهی شیرودی

کارشناس بهره برداری از تاسیسات و تجهیزات فاضلاب آبفای هرمزگان،

مقاله فارسی "استفاده از پکیج تصفیه فاضلاب به روش MBBR به ظرفیت 50 متر مکعب در شبانه روز جهت تصفیه فاضلاب و استفاده در آبیاری فضای سبز شهری" توسط علا امیریان نژاد، معاون بهره برداری آبفای هرمزگان،؛ محمدامین مظفری پور، مدیر بهره برداری فاضلاب آبفای هرمزگان،؛ سعید عبدالهی شیرودی، کارشناس بهره برداری از تاسیسات و تجهیزات فاضلاب آبفای هرمزگان، نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله پکیج تصفیه فاضلاب، بحران آب، بازچرخانی پساب، آبیاری فضای سبز شهری هستند. این مقاله در تاریخ 31 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 659 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه با افزایش جمعیت شهرها و گسترده شدن مساحت تحت پوشش آنها و در نتیجه کاهش منابع آبی در دسترس استفاده از فاضلاب تصفیه شده یکی از منابع تجدیدپذیر جهت تامین برخی از نیازهای بشر مورد توجه واقع شده است. پکیج های تصفیه فاضلاب به عنوان راه حلی مقرون به صرفه و مطمین در تصفیه فاضلاب و رفع معضلات زیست ... . برای دانلود فایل کامل مقاله استفاده از پکیج تصفیه فاضلاب به روش MBBR به ظرفیت 50 متر مکعب در شبانه روز جهت تصفیه فاضلاب و استفاده در آبیاری فضای سبز شهری با 7 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.