سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

امکان سنجی تولید لوله های کامپوزیتی تقویت شده با منسوجات جهت ترمیم لوله های آب و فاضلاب شهری

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 538

This Paper With 12 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NWWCE02_157

Index date: 21 May 2019

امکان سنجی تولید لوله های کامپوزیتی تقویت شده با منسوجات جهت ترمیم لوله های آب و فاضلاب شهری abstract

فناوری نوین عمل آوری لوله در محل (CIPP) روشی آسان و ارزان برای بازسازی و ترمیم لوله های پوسیده یا شکسته مدفون در زمین است. برای ترمیم لوله پوسیده یا شکسته در این روش، لوله ای کامپوزیتی با ضخامت کم داخل لوله میزبان قرار داده می شود. لوله های کامپوزیتی عمل شونده در محل می توانند برای ترمیم لوله های شبکه آب و فاضلاب شهری، صنعتی و منازل استفاده شود. از مزیت های اصلی استفاده از این روش می توان به عدم نیاز به حفر ترانشه در زمین و قیمت تمام شده پایین اشاره کرد. در این روش یک منسوج به رزین پلیمری آغشته شده و با استفاده از روش هایی خاص، این منسوج به داخل لوله میزبان انتقال می یابد و در داخل لوله میزبان، رزین با استفاده از هوای داغ، آب گرم یا اشعه فرابنفش عمل آوری می شود. استفاده از این روش باعث صرفه جویی در زمان و هزینه خواهد شد. در این تحقیق، به بررسی رفتار مکانیکی لوله های کامپوزیتی در حین خمش و فشار خارجی پرداخته شده است. در نمونه های مورد تحقیق، منسوجات تقویت کننده از نوع پارچه حلقوی پودی، بی بافت یا ترکیب آن ها بوده است. منسوجات تقویت کننده به شکل لوله آماده شده و به کمک رزین پلی استر به کامپوزیت تبدیل شدند. نتایج نشان می دهند برخی از نمونه های کامپوزیتی تقویت شده با منوسجات بی بافت و حلقوی پودی، شرایط لازم برای کاربرد جهت ترمیمی لوله های آب و فاضلاب شهری را دارا هستند.

امکان سنجی تولید لوله های کامپوزیتی تقویت شده با منسوجات جهت ترمیم لوله های آب و فاضلاب شهری Keywords:

لوله های کامپوزیتی , لوله های عمل شونده در محل , آزمون خمش سه نقطه ای , آزمون فشار خارجی , منسوجات حلقوی پودی , منسوجات بی بافت

امکان سنجی تولید لوله های کامپوزیتی تقویت شده با منسوجات جهت ترمیم لوله های آب و فاضلاب شهری authors

آرمین یزدانی راد

کارشناس مهندسی نساجی، ایران، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی نساجی،

حسین حسنی

دانشیار، ایران، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی نساجی

محمد ذره بینی

دانشیار، ایران، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی نساجی

محمدحسین نساج پور

کارشناس مهندسی نساجی، ایران، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی نساجی

مقاله فارسی "امکان سنجی تولید لوله های کامپوزیتی تقویت شده با منسوجات جهت ترمیم لوله های آب و فاضلاب شهری" توسط آرمین یزدانی راد، کارشناس مهندسی نساجی، ایران، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی نساجی،؛ حسین حسنی، دانشیار، ایران، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی نساجی؛ محمد ذره بینی، دانشیار، ایران، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی نساجی؛ محمدحسین نساج پور، کارشناس مهندسی نساجی، ایران، اصفهان، دانشگاه صنعتی اصفهان، دانشکده مهندسی نساجی نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی دومین کنگره علوم و مهندسی آب و فاضلاب ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله لوله های کامپوزیتی، لوله های عمل شونده در محل، آزمون خمش سه نقطه ای، آزمون فشار خارجی، منسوجات حلقوی پودی، منسوجات بی بافت هستند. این مقاله در تاریخ 31 اردیبهشت 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 538 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که فناوری نوین عمل آوری لوله در محل (CIPP) روشی آسان و ارزان برای بازسازی و ترمیم لوله های پوسیده یا شکسته مدفون در زمین است. برای ترمیم لوله پوسیده یا شکسته در این روش، لوله ای کامپوزیتی با ضخامت کم داخل لوله میزبان قرار داده می شود. لوله های کامپوزیتی عمل شونده در محل می توانند برای ترمیم لوله های ... . برای دانلود فایل کامل مقاله امکان سنجی تولید لوله های کامپوزیتی تقویت شده با منسوجات جهت ترمیم لوله های آب و فاضلاب شهری با 12 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.