سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رابطه جو عاطفی خانواده و جو کلاسی با کمال گرایی و گرایش به تفکر انتقادی دانش آموزان دوره اول متوسطه شهرستان بافق

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,188

This Paper With 23 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ARSEP03_021

Index date: 10 June 2019

بررسی رابطه جو عاطفی خانواده و جو کلاسی با کمال گرایی و گرایش به تفکر انتقادی دانش آموزان دوره اول متوسطه شهرستان بافق abstract

هدف: پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه جو عاطفی خانواده و جو کلاس با کمال گرایی و گرایش به تفکر انتقادی در دانش آموزان دختر دوره اول متوسطه شهرستان بافق صورت گرفت. روش پژوهش: پژوهش حاضر توصیفی و از نوع همبستگی بوده و جامعه آماری تمامی دانش آموزان دختر دوره اول مقطع متوسطه شهرستان بافق مشغول به تحصیل در سال تحصیلی 1394-95 بود که از این افراد تعداد 256 نفر به روش نمونه گیری خوشه ای چندمرحلهای و با استفاده از فرمول کوکران با درصد خطای 0/05 انتخاب شدند. برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه جو عاطفی خانواده، پرسشنامه جو کلاس، پرسشنامه کمالگرایی و پرسشنامه گرایش های تفکر انتقادی استفاده شد. تجزیه وتحلیل داده ها با استفاده از آزمونهای ضریب همبستگی و تحلیل رگرسیون چندگانه در SPSS-18 انجام شد. یافته ها: نتایج نشان داد برخی از مولفه های جوعاطفی خانواده (محبت، تشویق کردن، اعتماد، تایید کردن و تجربه های مشترک) و جو کلاسی (برخورد اصطکاک، انضباط و رقابت) با کمالگرایی همبستگی دارند. همچنین برخی از مولفه های جو عاطفی خانواده (محبت، تشویق کردن، احساس امنیت، اعتماد، تایید کردن و هدیه دادن) و جو کلاسی (برخورد اصطکاک، همبستگی و رقابت) با گرایش به تفکر انتقادی همبستگی دارند. نتایج تحلیل رگرسیون چندگانه نشان داد که از بین مولفه های جوعاطقی خانواده سه مولفه (محبت، نوازش و احساس امنیت) قادر به پیش بینی کمال گرایی بودند. همچنین از بین مولفه های جو کلاسی فقط مولفه انضباط پیش بینی کننده معناداری برای کمالگرایی بود. نتایج تحلیل رگرسیون چندگانه همچنین نشان داد که از بین مولفه های جو عاطفی خانواده سه مولفه (تجربه های مشترک، تشویق کردن و احساس امنیت) قادر به پیش بینی گرایش به تفکر انتقادی هستند و از بین مولفه های جو کلاسی سه مولفه (برخورد اصطکاک، همبستگی و رقابت) قادر به پیش بینی گرایش به تفکر انتقادی در دانش آموزان بودند. نتیجه گیری: با توجه به نتایج به دست آمده می توان فهمید که جو عاطفی خانواده و جو کلاسی دو عامل مهم برای رشد ویژگی های شخصیتی دانش آموزان خصوصا کمال گرایی و تفکر انتقادی هستند. بنابراین نیاز است که به والدین و معلمان آموزش داد تا با فراهم کردن جو مفید در خانه و کلاس به رشد کمال گرایی و گرایش به تفکر انتقادی دانش آموزان کمک کنند.

بررسی رابطه جو عاطفی خانواده و جو کلاسی با کمال گرایی و گرایش به تفکر انتقادی دانش آموزان دوره اول متوسطه شهرستان بافق Keywords:

جو عاطفی خانواده , جو کلاسی , کمال گرایی , گرایش به تفکر انتقادی

بررسی رابطه جو عاطفی خانواده و جو کلاسی با کمال گرایی و گرایش به تفکر انتقادی دانش آموزان دوره اول متوسطه شهرستان بافق authors

ناصر محمدی احمدآبادی

استادیار گروه روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه پیام نور

مرضیه منصوری حسن آبادی

دانشجوی ارشد برنامه ریزی درسی- مرکز تفت

مقاله فارسی "بررسی رابطه جو عاطفی خانواده و جو کلاسی با کمال گرایی و گرایش به تفکر انتقادی دانش آموزان دوره اول متوسطه شهرستان بافق" توسط ناصر محمدی احمدآبادی، استادیار گروه روانشناسی و علوم تربیتی دانشگاه پیام نور؛ مرضیه منصوری حسن آبادی، دانشجوی ارشد برنامه ریزی درسی- مرکز تفت نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس بین المللی دستاوردهای نوین پژوهشی در علوم اجتماعی، علوم تربیتی و روانشناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله جو عاطفی خانواده، جو کلاسی، کمال گرایی، گرایش به تفکر انتقادی هستند. این مقاله در تاریخ 20 خرداد 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1188 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف: پژوهش حاضر با هدف بررسی رابطه جو عاطفی خانواده و جو کلاس با کمال گرایی و گرایش به تفکر انتقادی در دانش آموزان دختر دوره اول متوسطه شهرستان بافق صورت گرفت. روش پژوهش: پژوهش حاضر توصیفی و از نوع همبستگی بوده و جامعه آماری تمامی دانش آموزان دختر دوره اول مقطع متوسطه شهرستان بافق مشغول به تحصیل در سال ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رابطه جو عاطفی خانواده و جو کلاسی با کمال گرایی و گرایش به تفکر انتقادی دانش آموزان دوره اول متوسطه شهرستان بافق با 23 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.