سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی ژئومورفوتوریسم روستایی و قابلیت سنجی ژئومورفوسایت های روستای معلمان و حومه با استفاده از مدل ترکیبی پرالونگ و SAR

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 419

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NICONF06_045

Index date: 10 June 2019

بررسی ژئومورفوتوریسم روستایی و قابلیت سنجی ژئومورفوسایت های روستای معلمان و حومه با استفاده از مدل ترکیبی پرالونگ و SAR abstract

ژئومورفوتوریسم روستایی با تاکید بر حفظ تمام خصیصه های جغرافیایی روستا، بر ویژگی های زمین شناسی و ژئومورفولوژیکی به عنوان بستر کلیه فعالیت های انسانی و خصیصه های جغرافیایی تاکید دارد. در پژوهش حاضر ابتدا با استفاده از روش پرالونگ، قابلیت های گردشگری ژئومورفوسایت های روستای معلمان معلمان از لحاظ ارزش های اکولوژیکی، زیباشناختی، فرهنگی اقتصاادی و علمی مورد ارزیابی قرار گرفتند و سپس با استفاده از تکنیک SAR این ژئومورفوسایت ها جهت توسعه، اولویت بندی شدند. نتیجه پرالونگ نشان می دهد که تپه های مریخی با میانگین عیار گردشگری 37 درصد و مقیاس کیفی خوب در جایگاه اول قرار د ارد که مدل SAR نیز این نتیجه را تایید می کند. در ارزیابی نهایی صورت گرفته از ژئومورفوسایت های روستای معلمان و حومه، براساس تکنیک پرالونگ، نتایج نشان داد که ژئومورفوسایت ها می توانند در دو خوشه اصلی طبقه بندی شوند: خوشه اول: دو ژئومورفوسایت تپه های مریخی و کویر حاج علیقلی با ارزش های به ترتیب 0/66 و 0/61 در این خوشه قرار گرفتند که نشای از بالا بودن ارزش علمی، ارزش زیبایی و ارزش اقتصادی این دو ژئومورفوسایت می باشد.

بررسی ژئومورفوتوریسم روستایی و قابلیت سنجی ژئومورفوسایت های روستای معلمان و حومه با استفاده از مدل ترکیبی پرالونگ و SAR Keywords:

بررسی ژئومورفوتوریسم روستایی و قابلیت سنجی ژئومورفوسایت های روستای معلمان و حومه با استفاده از مدل ترکیبی پرالونگ و SAR authors

معصومه پازکی

استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه پیام نور، تهران ایران

فرهاد زند

استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه پیام نور، تهران ایران

مقاله فارسی "بررسی ژئومورفوتوریسم روستایی و قابلیت سنجی ژئومورفوسایت های روستای معلمان و حومه با استفاده از مدل ترکیبی پرالونگ و SAR" توسط معصومه پازکی، استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه پیام نور، تهران ایران؛ فرهاد زند، استادیار گروه جغرافیا و برنامه ریزی روستایی، دانشگاه پیام نور، تهران ایران نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش ملی مطالعات و تحقیقات نوین در حوزه علوم جغرافیا، معماری و شهرسازی ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله ژئومورفوتوریسم، ژئومورفوسایت، ژرالونگ، روش SAR، روستای معلمان هستند. این مقاله در تاریخ 20 خرداد 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 419 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که ژئومورفوتوریسم روستایی با تاکید بر حفظ تمام خصیصه های جغرافیایی روستا، بر ویژگی های زمین شناسی و ژئومورفولوژیکی به عنوان بستر کلیه فعالیت های انسانی و خصیصه های جغرافیایی تاکید دارد. در پژوهش حاضر ابتدا با استفاده از روش پرالونگ، قابلیت های گردشگری ژئومورفوسایت های روستای معلمان معلمان از لحاظ ارزش های اکولوژیکی، زیباشناختی، فرهنگی اقتصاادی و علمی مورد ارزیابی ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی ژئومورفوتوریسم روستایی و قابلیت سنجی ژئومورفوسایت های روستای معلمان و حومه با استفاده از مدل ترکیبی پرالونگ و SAR با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.