سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تاثیرات میکروبیوم لوله گوارش بر اضطراب و افسردگی با توجه به محور لوله گوارش- مغز

Publish Year: 1396
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,550
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.

نسخه کامل این Paper ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

MICROBIOLOGY01_009

Index date: 11 June 2019

تاثیرات میکروبیوم لوله گوارش بر اضطراب و افسردگی با توجه به محور لوله گوارش- مغز abstract

از همان ابتدای دوره نوزادی میکروب ها زندگی همزیست خود را در روده آغاز میکنند. در اینجا با جدیدترین یافته ها در خصوص اهمیت این باکتری در عملکرد طبیعی مغز اشنا میشویم و به بررسی ارتباط بین میکروبیوتا و استرس می پردازیم و خواهیم دید که چگونه تغییرات آن رفتارهای وابسته به استرس را متاثر میسازد.مطالعات اخیر نشان داده اند که باکتری های(هم زیست ,پروبیوتیک و یا پاتوژن) لوله گوارش مسیرهای عصبی و انتقال پیام در CNSرا فعال میکنند.مطالعات جاری و مطالعات اینده روی حیوانات و بیماران که به منظور شناسایی چگونگی کارکرد میکروبیوتا لوله گوارش صورت میگیرد احتمالا به شناسایی شیوه های جدید به منظور جلوگیری و درمان بیماری های روانی از جمله اضطراب و افسردگی منجر می گردد.در این مقاله مروری به بازبینی آخرین تجربیات علمی منتشر شده در خصوص چگونگی تاثیر میکروبیوتای لوله گوارش بر مغز می پردازیم وسپس مقالاتی را مرور می کنیم که به بررسی ارتباط بین این میکروب ها با اضطراب و اختلالات خلقی و مکانیسم آن اختصاص یافته اند.

تاثیرات میکروبیوم لوله گوارش بر اضطراب و افسردگی با توجه به محور لوله گوارش- مغز authors

منوچهر ستاری نایینی

گروه میکروبیولوژی، واحد نایین، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران.

مقاله فارسی "تاثیرات میکروبیوم لوله گوارش بر اضطراب و افسردگی با توجه به محور لوله گوارش- مغز" توسط منوچهر ستاری نایینی، گروه میکروبیولوژی، واحد نایین، دانشگاه آزاد اسلامی، اصفهان، ایران. نوشته شده و در سال 1396 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی میکروب شناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 21 خرداد 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2550 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که از همان ابتدای دوره نوزادی میکروب ها زندگی همزیست خود را در روده آغاز میکنند. در اینجا با جدیدترین یافته ها در خصوص اهمیت این باکتری در عملکرد طبیعی مغز اشنا میشویم و به بررسی ارتباط بین میکروبیوتا و استرس می پردازیم و خواهیم دید که چگونه تغییرات آن رفتارهای وابسته به استرس را متاثر میسازد.مطالعات اخیر نشان داده اند ... .