سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی امکان کاهش رطوبت رطب (مضافتی، کلوته و مردارسنگ) با استفاده از خشک کن کابینتی

Publish Year: 1387
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,519

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

KHORMA01_047

Index date: 29 January 2010

بررسی امکان کاهش رطوبت رطب (مضافتی، کلوته و مردارسنگ) با استفاده از خشک کن کابینتی abstract

خشک‌ کنهای کابینتی (یا قفسه‌ای) از رایج‌ترین خشک کنهای موادغذایی به‌شمار می‌آیند که به دو روش پیوسته یا مداوم و ناپیوسته یا غیرمداوم دسته‌بندی می‌شوند. این خشک کنها بدلیل حجم بالای ظرفیت پذیرش محصولات و راحتی استفاده از آنها رایج گردیده‌اند. رطب نیز محصول غذایی ارزشمندی است که با درصد رطوبت بالا (33-28 درصد) نمی‌توان آن را بصورت عادی در شرایط آب و هوایی محیط نگهداری کرد. با کاهش رطوبت رطب در خشک کن قفسه‌ای تا حد خود نگهدار می‌توان از صرف هزینه‌های فراوان نگهداری خرمای تازه در سردخانه جلوگیری نمود. در این مقاله کاهش میزان رطوبت ارقام رطب مضافتی، کلوته و مردارسنگ با استفاده از خشک‌کن کابینتی در قالب چهار تکرار در جریان هوای 25/1 کیلوگرم بر ثانیه و دمای 50 تا 55 درجه سانتیگراد در چهار تکرار مورد بررسی قرار گرفتند. نمونه‌های رطب قبل و بعد از خشک شدن مورد آزمونهای شیمیایی (رطوبت، پی اچ، اسیدیته، تی اس اس و درصد قند احیا) و میکروبی (شمارش کلی میکروارگانیزم‌ها، مخمر، کپک و قارچ) قرار گرفته و در نهایت نیز از نظر قابلیت قبول کلی و محاسبات اقتصادی به روش منفعت به هزینه مورد بررسی قرار گرفت و اثر خشک کردن بر کیفیت میوه و کاهش بار میکروبی مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی امکان کاهش رطوبت رطب (مضافتی، کلوته و مردارسنگ) با استفاده از خشک کن کابینتی Keywords:

بررسی امکان کاهش رطوبت رطب (مضافتی، کلوته و مردارسنگ) با استفاده از خشک کن کابینتی authors

علی اصغر رجبعلی پور چشمه گز

عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمان - بخش فنی و مهند

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
فولادی، محمد حسن. گلشن تفتی، ابوالفضل. 1382."اثر کاهش رطوبت بر ...
حسینی، _ زیبا. 1373." روشهای متداول در تجزیه مواد غذایی ...
Kadar.A .A., 2000, _ 'Date :Recommend ations postharvest quli ty' ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی امکان کاهش رطوبت رطب (مضافتی، کلوته و مردارسنگ) با استفاده از خشک کن کابینتی" توسط علی اصغر رجبعلی پور چشمه گز، عضو هیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی کرمان - بخش فنی و مهند نوشته شده و در سال 1387 پس از تایید کمیته علمی کنفرانس ملی خرما، چالشها و پتانسیلهای تولید و صادرات خرما در ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله خشک کنهای کابینتی، انبار کردن هستند. این مقاله در تاریخ 9 بهمن 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1519 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که خشک‌ کنهای کابینتی (یا قفسه‌ای) از رایج‌ترین خشک کنهای موادغذایی به‌شمار می‌آیند که به دو روش پیوسته یا مداوم و ناپیوسته یا غیرمداوم دسته‌بندی می‌شوند. این خشک کنها بدلیل حجم بالای ظرفیت پذیرش محصولات و راحتی استفاده از آنها رایج گردیده‌اند. رطب نیز محصول غذایی ارزشمندی است که با درصد رطوبت بالا (33-28 درصد) نمی‌توان آن را بصورت عادی در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی امکان کاهش رطوبت رطب (مضافتی، کلوته و مردارسنگ) با استفاده از خشک کن کابینتی با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.