سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی آزمایشگاهی رفتار تیرهای کوپله فولادی در ضریب رفتار سیستمهای مختلط دیوارهای برشی کوپله

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,668

This Paper With 11 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EQCODE01_028

Index date: 5 February 2010

بررسی آزمایشگاهی رفتار تیرهای کوپله فولادی در ضریب رفتار سیستمهای مختلط دیوارهای برشی کوپله abstract

در طرح لرزه ای سازه های مقاوم در برابر زلزله المانهای مقاوم در برابر زلزله باید دارای شکل پذیری زیاد و رفتار هیس ترزیس پایداری در فرآیند بارگذاریهای سیکلی داشته باشند.تا کل سازه جذب انرژی مناسبی را با توجه به سطح عملکر مورد انتظار ازخود نشان دهد. یکی از پارمترهای تاثیر گذار در شکل پذیری زیاد ضریب رفتار می باشد.در سازه های بتنی ترکیبی شامل دیوارهای برشی و تیرهای کوپله ، برآورد دقیقی از ضریب رفتار در آیین نامه های طراحی ذکر نشده است.بدین منظور آنالیز غیر خطی بر روی چند مدل عددی از دیوارهای برشی کوپله با تیرهای فولادی نشان می دهد که درجه کوپلینگ در سیتمهای برشی کوپله به شدت بر ضریب رفتار و شکل پذیری این سیستمها ی ترکیبی تاثیر گذار است .بطوریکه سیستم ایده ال در دیوارهای کوپله تضمین کننده ایجاد اولین مقصل پلاستیک در پای دیوارهای برشی و سایر مفاصل پلاستیک برشی در تیرهای کوپله می باشد که تیرها به عنوان اعضا فرعی و فیوز نقش استهلاک انرژی را برعهده دارند.نسل جدید تیرهای کوپله فولادی دارای تغییر شکلهای بسیار کمتری نسبت به دیوارهستندولی شکل پذیری بسیار بیشتری در مقایسه با دیوار دارند . که این ترکیب رفتار بسیار مناسب تری نسبت تیرهای کوپله بتنی با آرماتورهای قطری دارند.ازپارامترهای تاثیر گذار بر شکل پذیری و ضریب رفتار در این سیستمهای دوگانه می توان به نسبت دهانه به عمق تیرها،تعداد تیرها در هر تراز،مقاطع هندسی تیرها،طول دیوارها و میزان سختی نسبی تیر به دیوار اشاره کرد.که بر پاسخ لرزه ای سیستم بسیار تاثیر گذار اند.که علاوه بر آنها امکان تویض پذیری تیرها و پتانسیل بالای سیستم به صورت فیوزهای قابل تعمیر از محسنات این سیستم می باشد.

بررسی آزمایشگاهی رفتار تیرهای کوپله فولادی در ضریب رفتار سیستمهای مختلط دیوارهای برشی کوپله Keywords:

مفصل پلاستیک , ضریب استهلاکو شکل پذیری

بررسی آزمایشگاهی رفتار تیرهای کوپله فولادی در ضریب رفتار سیستمهای مختلط دیوارهای برشی کوپله authors

علیرضا فارسی

کارشناس ارشد زلزله ،دانشگاه صنعتی شریف

مجتبی واشقانی فراهانی

کارشناس ارشد سازه ،دانشگاه صنعتی شریف

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Wan-Shin Park, Hyun-Do Yun "Seismic behavior and design of steel ...
AISC Committee On Specifications , Seismic Provisions for Structural Steel ...
ACI Committee3 18, "Building code Requirement for Structural Concrete and ...
FEMA 356 "Chapter 5- STEELE", 1997, pp.30-31. ...
_ K.CHOPRA Dynamic of structures theory and applications", Prentice Hal ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی آزمایشگاهی رفتار تیرهای کوپله فولادی در ضریب رفتار سیستمهای مختلط دیوارهای برشی کوپله" توسط علیرضا فارسی، کارشناس ارشد زلزله ،دانشگاه صنعتی شریف؛ مجتبی واشقانی فراهانی، کارشناس ارشد سازه ،دانشگاه صنعتی شریف نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی نگرشی بر آیین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله ( استاندارد۲۸۰۰)؛ حال و آینده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مفصل پلاستیک،ضریب استهلاکو شکل پذیری هستند. این مقاله در تاریخ 16 بهمن 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1668 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در طرح لرزه ای سازه های مقاوم در برابر زلزله المانهای مقاوم در برابر زلزله باید دارای شکل پذیری زیاد و رفتار هیس ترزیس پایداری در فرآیند بارگذاریهای سیکلی داشته باشند.تا کل سازه جذب انرژی مناسبی را با توجه به سطح عملکر مورد انتظار ازخود نشان دهد. یکی از پارمترهای تاثیر گذار در شکل پذیری زیاد ضریب رفتار می ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی آزمایشگاهی رفتار تیرهای کوپله فولادی در ضریب رفتار سیستمهای مختلط دیوارهای برشی کوپله با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.