سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل خطر لرزه ای در گستره شهر شوشتر و تعیین طیفهای خطر یکنواخت

Publish Year: 1388
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,984

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

EQCODE01_044

Index date: 5 February 2010

تحلیل خطر لرزه ای در گستره شهر شوشتر و تعیین طیفهای خطر یکنواخت abstract

در استاندارد 2800 ایران، گستره شهر شوشتر در پهنه با خطر نسبی زیاد قرار گرفته و شتاب مبنای طرح برای آن 0/30gتعریف شده است. شهر شوشتر یکی از تاریخی ترین شهرهای ایران است و بافت شهری آن نسبتا فرسوده و عموما متعلق به سازه های کوتاه مرتبه با سیستم های سازه ای بنایی می باشد که چنین ساختمانهایی طبیعتا سازه هایی بسیار صلب با زمان تناوب کوتاه می باشند. لذا توجه به مقاوم سازی ساختمانها در این گستره در برابر زلزله اهمیتی زیادی خواهد داشت. با این مقدمه ای، هدف از این تحقیق، تحلیل خطر لرزه ای در گستره شهر شوشتر و بدست آوردن طیفهای طراحی جهت طراحی سازه های مقاوم در برابر زلزله بر مبنای طیفهای خطر یکنواخت می باشد. طیف خطر یکنواخت طیف پاسخی است که دامنه طیفی آن در زمانهای تناوب مختلف از احتمال وقوع یکنواختی برخوردار باشد. امروزه به علت مزایای بکار بردن چنین طیفی در طراحی سازه ها، آیین نامه ها به استفاده از این طیفها به عنوان طیف طرح گرایش پیدا کرده اند. در این تحقیق با استفاده از روش تحلیل احتمالاتی خطر لرزه ای، طیفهای خطر یکنواخت برای گستره شهر شوشتر تعیین شده اند.

تحلیل خطر لرزه ای در گستره شهر شوشتر و تعیین طیفهای خطر یکنواخت Keywords:

تحلیل خطر لرزه ای در گستره شهر شوشتر و تعیین طیفهای خطر یکنواخت authors

سیدمحمود جزایری مقدس

مهندس، مربی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر

مهدی مهدوی عادلی

مهندس، دانشجوی دکتری تخصصی سازه دانشگاه صنعتی امیرکبیر

سامان عفیفی

مهندس، مربی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامهرمز

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
آیین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله، استاندارد 2800، ویرایش ...
رمضی، حمید رضا " نقشه مراکز زمین لرزه ها و ...
زارع، مهدی "لرزه شناسی برای مهندسین"، آبان ماه 1378 ...
قبادی، محمد حسین و چرچی، عباس، اهمیت گسلهای امتداد لغز ...
معین فر، علی اکبر و همکاران، " مجموعه اطلاعات پایه ...
Ambraseys, N. N.; Simpson, K. _ BOMMER, J. J."Prediction of ...
Atkinson, G. M. "Use of the uniform hazard spectrum in ...
Cornall, .:" engineering seismic risk analysis" Bu. of Seis. Soc. ...
IBC 2000 _ International Building Code, _ International Code Council, ...
Loh, C. H.; Jean, W. Y.; Penzien, J." Un iform-hazard ...
Mirzaei, N.; Gao M. and Chen Y. I (1997), :Seismicity ...
Shapira, A.; Van Eck, T:synthetic uniform hazard site specific response ...
Web source, IIEES "www. iiees.ac.ir" ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "تحلیل خطر لرزه ای در گستره شهر شوشتر و تعیین طیفهای خطر یکنواخت" توسط سیدمحمود جزایری مقدس، مهندس، مربی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشتر؛ مهدی مهدوی عادلی، مهندس، دانشجوی دکتری تخصصی سازه دانشگاه صنعتی امیرکبیر؛ سامان عفیفی، مهندس، مربی عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رامهرمز نوشته شده و در سال 1388 پس از تایید کمیته علمی نگرشی بر آیین نامه طراحی ساختمانها در برابر زلزله ( استاندارد۲۸۰۰)؛ حال و آینده پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تحلیل خطر لرزه ای، طیف خطر یکنواخت، طیف طرح، آئین نامه 2800 ، شوشتر هستند. این مقاله در تاریخ 16 بهمن 1388 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1984 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که در استاندارد 2800 ایران، گستره شهر شوشتر در پهنه با خطر نسبی زیاد قرار گرفته و شتاب مبنای طرح برای آن 0/30gتعریف شده است. شهر شوشتر یکی از تاریخی ترین شهرهای ایران است و بافت شهری آن نسبتا فرسوده و عموما متعلق به سازه های کوتاه مرتبه با سیستم های سازه ای بنایی می باشد که چنین ساختمانهایی طبیعتا ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل خطر لرزه ای در گستره شهر شوشتر و تعیین طیفهای خطر یکنواخت با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.