سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی مقایسه ای شیوع حوادث ناشی از کار در کارگران زغالسنگ استان کرمان در سالهای 1369 و 1379

Publish Year: 1380
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 2,676

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

SHEMRI04_017

Index date: 25 March 2006

بررسی مقایسه ای شیوع حوادث ناشی از کار در کارگران زغالسنگ استان کرمان در سالهای 1369 و 1379 abstract

این پژوهش مطاله ای مقطعی است که در آن شیوع حوادث ناشی از کار در سالهای 1369 و 1379 درمعادن زغالسنگ پابدانا، همکار، باب نیزو و هجدک استان کرمان مورد بررسی قرار گرفته است. جهت تعیین شیوع حوادث از آمار که به اطلاع مقامات مسئول رسانده شده استفاده گردید. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی استفاده شد. نتایج نشان داد که در سال 1369 شیوع حوادث 4/66 و در سال 1379، 4/07 بوده است. بیشترین گروه سنی حادثه دیدگان در سال 1369 سنین 29-20 سال و در سال 1379، 30-39 سال بود از نظر علل حادثه در سال 69 در معدن پایدانا بیشترین علت حادثه در کارگران ریزش و ماندن زیر آوار (53/22%) و سایر علل که شامل حوادث ناشی از ابزار مکانیکی – دستی و غیره 87/3% بود. و در معدن باب نیزو سقوط اشیاء 61/4 درصد و در معدن هجدک 45/45% برخورد، همکار 14/5% ریزش و ماندن زیر آوار بود. و در سال 1379 در معادن پابدانا و باب نیزو برخورد از بیشترین علل حادثه به ترتیب 44/49 و 20/7% و در معدن هجک 18/37 مربوط به سایر علل و همکار 26/6% مربوط به سقوط بوده است. از نظر محل حادثه بیشترین بروز حادثه در سال 1369 و 1379 در قسمت استخراج و آماده سازی بود. ضریب حادثه در سال 69 نشان داد که در مدت یکسال در مقابل یک میلیون ساعت کار تعداد 41 حادثه در پابدانا و 16 حادثه در باب نیزو رخ داده و در 1379 در پابدانا 8/04 و در همکار 2/02 بوده. شدت حادثه در سال 69 نشان داد به ازای هر یک هزار سااعت کار انجام شده به طور متوسط در معدن پابدانا 187 روز و در معدن باب نیزو 99 روز تلف شده است و در سال 1379 در معادن پابدانا، همکار، هجدک و باب نیزو به ترتیب 58 روز، 23 روز، 10 روز بوده است.

بررسی مقایسه ای شیوع حوادث ناشی از کار در کارگران زغالسنگ استان کرمان در سالهای 1369 و 1379 Keywords:

بررسی مقایسه ای شیوع حوادث ناشی از کار در کارگران زغالسنگ استان کرمان در سالهای 1369 و 1379 authors

صدیقه خدابنده شهرکی

عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری- مامائی رازی کرمان

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
- شرکت منشاوره معدن انگلیس: بازرسی در معادن. منرجم حسن ...
- والد رون، اج: بهداشت شغلی و طب کار (پیشگیری) ...
- Barreto sm. and swerdlow AJ, et.al: Predictors of first ...
- Bowler Rrn and cone JE. occuputional _ secret.. philadlphiu. ...
- keyser linvg, rnorvroo: occupatinal safty perving Accidents and cvert ...
- Ross , Mary : saftety and healeh. News letter ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی مقایسه ای شیوع حوادث ناشی از کار در کارگران زغالسنگ استان کرمان در سالهای 1369 و 1379" توسط صدیقه خدابنده شهرکی، عضو هیئت علمی دانشکده پرستاری- مامائی رازی کرمان نوشته شده و در سال 1380 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش ایمنی، بهداشت و محیط زیست در معادن و صنایع معدنی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله حوادث ، کارگر ، معدن زغالسنگ هستند. این مقاله در تاریخ 5 فروردین 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 2676 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که این پژوهش مطاله ای مقطعی است که در آن شیوع حوادث ناشی از کار در سالهای 1369 و 1379 درمعادن زغالسنگ پابدانا، همکار، باب نیزو و هجدک استان کرمان مورد بررسی قرار گرفته است. جهت تعیین شیوع حوادث از آمار که به اطلاع مقامات مسئول رسانده شده استفاده گردید. جهت تجزیه و تحلیل داده ها از آمار توصیفی استفاده شد. ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی مقایسه ای شیوع حوادث ناشی از کار در کارگران زغالسنگ استان کرمان در سالهای 1369 و 1379 با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.