بررسی بقای باکتری ها تحت تاثیر الکترولیت های حمایتی KCl ،CuI و NaBr در روش گندزدایی الکتروشیمیایی آب
Publish Year: 1397
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 440
This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_JREH-4-2_003
Index date: 1 July 2019
بررسی بقای باکتری ها تحت تاثیر الکترولیت های حمایتی KCl ،CuI و NaBr در روش گندزدایی الکتروشیمیایی آب abstract
زمینه و هدف:آلوده شدن آب آشامیدنی به میکربهای بیماری زا، تهدیدی جدی برای سیستمهای آبرسانی عمومی است. در تصفیه آب، فرایند گندزدایی نقش بسیارمهمی در کاهش عوامل میکروبی ایفاء مینماید. استفاده از روش گندزدایی الکتروشیمیایی آب مبتنی بر تکنولوژی پیشرفته تامین آب ایمن، کارامد و دور از محصولات جانبی گندزدایی سیستمهای متداول رو به گسترش است. هدف ازانجام این مطالعه، ارائه روشی موثر جهت غیرفعال سازی دوگروه باکتریهای شاخص و مقاوم در آب آشامیدنی است.
مواد و روش ها:حذف اشریشیاکلی و اسپور باسیلوس سوبتیلیس تحت تاثیر شدت جریان500mA و حضور جداگانه هر یک از الکترولیتهای KCl،NaBr و CuI مورد مطالعه قرار گرفت. آزمایشها بر اساس حالت مداتصال مونوپلار Fe_Fe با الکترودهای استنلس استیل و با فاصله 2cm از یکدیگر، pH طبیعی آب (محدوده خنثی) ودمای محیط (حدود 21c0) انجام شد. متغیرهای تعداد باکتری، میزان الکترولیت حمایتی، میزان جریان القایی، و زمان واکنش مورد ارزیابی قرار گرفتند.
یافته ها:افزودن الکترولیتهای حمایتی باعث کاهش مقاومت باکتریها در مقابل غیرفعال سازی الکتروشیمیایی گردید. الکترولیت حمایتی یدیدمس (CuI )در مقایسه با الکترولیتهای NaBr و KCl راندمان بالاتری را در غیرفعال سازی باکتریها ارائه نمود.
نتیجه گیری: غلظت 2mg/L الکترولیت حمایتی CuI، ضمن ارتقاء توانایی فرآیند الکتروشیمایی، به دلیل افزایش سرعت انتقال یونی و بهبود برقراری اختلاف پتانسیل سیستم، زمان تماس واکنش برای غیرفعال سازی میکربی را کاهش و تاثیر میکربکشی را افزایش میدهد.
بررسی بقای باکتری ها تحت تاثیر الکترولیت های حمایتی KCl ،CuI و NaBr در روش گندزدایی الکتروشیمیایی آب Keywords:
بررسی بقای باکتری ها تحت تاثیر الکترولیت های حمایتی KCl ،CuI و NaBr در روش گندزدایی الکتروشیمیایی آب authors
معصومه مقدم ارجمند
گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
مازیار نادری
گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران
سولماز غلامی
گروه مهندسی بهداشت محیط، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی تهران، تهران، ایران
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :