نگاشت نقشه یکپارچه توسعه سطح نوآوری و تجاری سازی شرکت های دانش بنیان ایران با استفاده از رویکرد تحلیل و توسعه گزینه های استراتژیک

Publish Year: 1396
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: Persian
View: 451

This Paper With 26 Page And PDF Format Ready To Download

  • Certificate
  • من نویسنده این مقاله هستم

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این Paper:

شناسه ملی سند علمی:

JR_JTDM-5-4_003

تاریخ نمایه سازی: 22 تیر 1398

Abstract:

نوآوری یعنی تاثیرگذاری اقتصادی یا اجتماعی شیء بر بازار. ایده های بی شماری آفریده می شود اما از این میان، تنها شمار اندکی بر بازار تاثیر می گذارند و ایده و اختراعی نو شناخته می شوند. تاسیس شرکت های دانش بنیان به منظور تجاری ساختن ایده ها از کارهای جدی است که در کشور به منظور عملی شدن تبدیل نوآوری ها به تکنولوژی صورت گرفته است. وجود سیستمی اثربخش برای نوآوری با توجه به انواع منابع خاص موردنیاز شرکت در دستیابی به مزیت رقابتی پایدار، یک انتخاب راهبردی تلقی می گردد. هدف این پژوهش نگاشت نقشه ای جهت توسعه نوآوری و تجاری-سازی شرکت های دانش بنیان ایران است که با استفاده از رویکرد تحلیل و توسعه گزینه های استراتژیک انجام شده است. داده های تحقیق از طریق مصاحبه با خبرگان جمع آوری و نقشه نهایی با استفاده از نرم افزار Decision Explorer ترسیم و تجزیه و تحلیل شد. بر این اساس، منابع انسانی-فناوری-فرهنگ-عوامل سیاسی-منابع مالی و سرمایه ای-منابع فیزیکی و ساختاری، گزینه های کلیدی در توسعه نوآوری و تجاری سازی شرکت های دانش بنیان است که با تمرکز بر این گزینه ها برای هر کدام راهبردهایی تدوین و ارائه گردید تا باعث تقویت موضوعات مهم نقشه شده و در سطح بالاتر موجب رسیدن به اهداف شوند.

Keywords:

نوآوری , تجاری سازی , دانش بنیان , تحلیل و توسعه گزینه های استراتژیک

Authors

امیراحسان زاهدی

دکتری مدیریت صنعتی، دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری دانشگاه یزد

سیدحبیب الله میرغفوری

گروه مدیریت صنعتی، دانشکده اقتصاد مدیریت و حسابداری، دانشگاه یزد

علی مروتی شریف آبادی

دانشیار گروه مدیریت صنعتی دانشکده اقتصاد، مدیریت و حسابداری دانشگاه یزد

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :