سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تحلیل حساسیت پارامترهای هیدرولیکی نسبت به ضریب زبری در شیب های متفاوت (مطالعه موردی رودخانه های رویدر و تابسبر)

Publish Year: 1397
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 504

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

IREC11_243

Index date: 18 July 2019

تحلیل حساسیت پارامترهای هیدرولیکی نسبت به ضریب زبری در شیب های متفاوت (مطالعه موردی رودخانه های رویدر و تابسبر) abstract

روش ها مختلفی جهت تخمین ضرایب زبری در رودخانه ها ارائه شده است. لیکن در محدوده های که فاقد داده های دبی اشل می باشد، از تحلیل حساسیت پارامترهای هیدرولیکی نسبت به تغییرات ضرایب زبری استفاده می گردد.از آنجاییکه شیب بستر رودخانه می تواند به عنوان پارامتر مهم، اثرات تغییر زبری بر پارامترهای هیدرولیکی را تحت تاثیر قرار دهد، در این مطالعه تحلیل حساسیت پاارمترهای هیدرولیکی نسبت به تغییرات دامنه ضرایب زبری با شبیه سازی دو بعدی در رودخانه های رویدر وتاسبر انجام گرفته است. نتایج نشان می دهد تغییرات زبری موجب تغییرات بیشتر عمق جریان در رودخانه کوهستانی و تغییرات بیشتر سرعت جریان در رودخانه ساحلی خواهد شد.

تحلیل حساسیت پارامترهای هیدرولیکی نسبت به ضریب زبری در شیب های متفاوت (مطالعه موردی رودخانه های رویدر و تابسبر) Keywords:

تحلیل حساسیت پارامترهای هیدرولیکی نسبت به ضریب زبری در شیب های متفاوت (مطالعه موردی رودخانه های رویدر و تابسبر) authors

نوال آزم

کارشناس مهندسی رودخانه، مهندسین مشاور آبان رودتدبر

مریم مطهری فر

کارشناس مهندسی رودخانه مهندسین مشاور ابان رودتدبر

احسان ملک عباسلو

رئیس هیئت مدیره، مهندسین مشاور آبان رودتدبر

هوشنگ ملایی

مدیر عامل، شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان

مقاله فارسی "تحلیل حساسیت پارامترهای هیدرولیکی نسبت به ضریب زبری در شیب های متفاوت (مطالعه موردی رودخانه های رویدر و تابسبر)" توسط نوال آزم، کارشناس مهندسی رودخانه، مهندسین مشاور آبان رودتدبر؛ مریم مطهری فر، کارشناس مهندسی رودخانه مهندسین مشاور ابان رودتدبر؛ احسان ملک عباسلو، رئیس هیئت مدیره، مهندسین مشاور آبان رودتدبر؛ هوشنگ ملایی، مدیر عامل، شرکت سهامی آب منطقه ای هرمزگان نوشته شده و در سال 1397 پس از تایید کمیته علمی یازدهمین سمینار بین المللی مهندسی رودخانه پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تحلیل حساسیت، ضریب زبری، HEC-RAS 2D، رودخانه رویدر، رودخانه تاسبر هستند. این مقاله در تاریخ 27 تیر 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 504 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که روش ها مختلفی جهت تخمین ضرایب زبری در رودخانه ها ارائه شده است. لیکن در محدوده های که فاقد داده های دبی اشل می باشد، از تحلیل حساسیت پارامترهای هیدرولیکی نسبت به تغییرات ضرایب زبری استفاده می گردد.از آنجاییکه شیب بستر رودخانه می تواند به عنوان پارامتر مهم، اثرات تغییر زبری بر پارامترهای هیدرولیکی را تحت تاثیر قرار دهد، در ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تحلیل حساسیت پارامترهای هیدرولیکی نسبت به ضریب زبری در شیب های متفاوت (مطالعه موردی رودخانه های رویدر و تابسبر) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.