سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

کاهش و بازیابی گازهای ارسالی به فلر به منظور بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش آلاینده های زیست محیطی

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 7,165

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

NSCG01_016

Index date: 29 March 2006

کاهش و بازیابی گازهای ارسالی به فلر به منظور بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش آلاینده های زیست محیطی abstract

بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش آلاینده های زیست محیطی یکی از دغدغه های اساسی صنایع، خصوصا صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است و تاکنون روشهای گوناگونی چه در مرحله طراحی اولیه و چه در مرحله اصلاح واحدهای موجود مورد بررسی و استفاده قرار گرفته اند. از آنجا که اصلی ترین راه اتلاف انرژی در پالایشگاه ها سیستم فلرینگ بوده و عمدتا بیشترین میزان آلاینده های زیست محیطی نیز از همین سیستم متصاعد می گردد، توجه به بهینه سازی عملکرد و اصلاح این بخش از اهمیت بسزائی برخوردار بوده و هست. تا به امروز روشهاو راهکارهای گوناگونی جهت کاهش و یا بازیابی گازهای ارسالی به فلر ارائه گشته که عمدتا بر روی اصلاح واحدهای تولید کننده گازهای ارسالی به فلر معطوف گشته اند. اما می توان به کمک طراحی یک سیستم خاص فشرده سازی گاز، میزان فلرینگ پالایشگاه را بطور چشمگیری کاهش داده و از این طریق گازهایی که تاکنون سوزانده می شدند را جمع آوری و سپس بعنوان خوراک برای سیستم های همچون HRSG , Fuel Gas Turbines تبدیل نمود .پیرو این فرآیند آلودگی ناشی از سوختن گازها نیز بطور بسیار محسوسی کاهش خواهد یافت. این سیستم در قیاس با طرح آماک که هم اکنون در کشور در حال کار است از مقیاس بسیار کوچکتری برخوردار بوده و در واقع گاز فشرده حاصل از این سیستم با فشاری بسیار کمتر مصارفی متفاوت از مصارف محصول آماک را خواهد داشت. لذا سادگی و کارکرد فوق العاده آن سبب گردیده تا بازگشت سرمایه ای 9 ماه را داشته باشد. در این مقاله روشی بمنظور بازیابی گازهای ارسالی به فلر جهت استفاده مجدد در واحدهای فرآیندی ارائه گردیده و در اقع سیستمی خاص جهت تطابق هرچه بیشتر با شرایط پالایشگاه گازی و نفتی ایران ارائه گردیده است.

کاهش و بازیابی گازهای ارسالی به فلر به منظور بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش آلاینده های زیست محیطی Keywords:

کاهش و بازیابی گازهای ارسالی به فلر به منظور بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش آلاینده های زیست محیطی authors

امید زاداکبر

کارشناس ارشد مهندسی شیمی - طراحی فرایندها

کیانوش کریم پور

کارشناس ارشد مهندسی شیمی - طراحی فرایندهای جداسازی

آرمین زاداکبر

کارشناس مهندسی صنایع - تحلیل سیستم ها

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Equipment Design Handbook for Refinery and Chemical Plants, Vol.2, Second ...
Guide to Hydrocarbon Loss Accounting and Control in Petroleum Refinery ...
Perry's chemical engineers handbook, 7th ed., Robert H. Perry, McGraw ...
Chemical and Process Technology Encyclopedia, McGraVill, 1980 ...
_ .Johnzink. com 6- WWW. Argo flares.com ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "کاهش و بازیابی گازهای ارسالی به فلر به منظور بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش آلاینده های زیست محیطی" توسط امید زاداکبر، کارشناس ارشد مهندسی شیمی - طراحی فرایندها؛ کیانوش کریم پور، کارشناس ارشد مهندسی شیمی - طراحی فرایندهای جداسازی؛ آرمین زاداکبر، کارشناس مهندسی صنایع - تحلیل سیستم ها نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی اولین همایش ملی تخصصی گاز ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله فلر ، بازیابی ، بهینه سازی ، آلاینده ، FGR هستند. این مقاله در تاریخ 9 فروردین 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 7165 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش آلاینده های زیست محیطی یکی از دغدغه های اساسی صنایع، خصوصا صنایع نفت، گاز و پتروشیمی است و تاکنون روشهای گوناگونی چه در مرحله طراحی اولیه و چه در مرحله اصلاح واحدهای موجود مورد بررسی و استفاده قرار گرفته اند. از آنجا که اصلی ترین راه اتلاف انرژی در پالایشگاه ها سیستم فلرینگ بوده ... . برای دانلود فایل کامل مقاله کاهش و بازیابی گازهای ارسالی به فلر به منظور بهینه سازی مصرف انرژی و کاهش آلاینده های زیست محیطی با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.