سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی عوامل موثر بر کاهش اضافه حفاری تونلها در روش حفاری و آتشباری (مطالعه موردی)

Publish Year: 1380
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 3,286

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

009_1304556192

Index date: 3 October 2005

بررسی عوامل موثر بر کاهش اضافه حفاری تونلها در روش حفاری و آتشباری (مطالعه موردی) abstract

نیاز روز افزون جامعه بشری به حفریات زیر زمینی متنوع ایجاب میکند تکنیک های ساخت این فضاها همواره مورد توجه محققین مختلف قرار بگیرد. تکنیک های اجرای تونل را میتوان به دو بخش سنتی ( حفاری و آتشباری)ومکانیزه تقسیم بندی کردکه انتخاب هر یک با توجه ویژگیهای ساختگاه پروژه میباشد اما روش سنتی بعلت سرمایه اولیه کمتر وانعطاف پذیری بیشتر هنوز مورد توجه مهندسین طراح میباشد .در این مقاله تلاش شده است که نتایج تجربیات حاصل از کاربرد روش حفاری وآتشباری در اجرای یک پروژه به عنوان مطالعه موردی مورد بررسی قرار گیرد.در این پروژه تاثیر عواملی نظیر شیب ملایم وضخامت کم لایه بندی منطقه طرح وعملکرد دسته درزه های متعدد ،پتانسیل ریزش بلوکها در سقف ودیوار تونل را فراهم کرده است که این امر احتمال بروز اضافه حفاریهای زیاد به ویژه در سقف را افزایش میدهد .در ابتدا عدم توجه کافی به تاثیر عوامل موثر در کاربرد روش حفاری وآتشباری نظیر انتخاب گام پیشروی مناسب ،استفاده از تونل پیشاهنگ ونیز عدم کاربرد آتشباری کنترل شده باعث بروز اضافه حفاری در حدود 20 تا 30درصد قطر تونل گردید که این امر بر پایداری تونل تاثیر نامطلوبی داشت ولی با ملحوظ ساختن عوامل فوق اضافه حفاریها در حد 5 تا 10 درصد قطر تونل کنترل گردید که در نتیجه باعث صرفه جویی های بسیار زیادی در هزینه وزمان اجرای پروژه شده است .

بررسی عوامل موثر بر کاهش اضافه حفاری تونلها در روش حفاری و آتشباری (مطالعه موردی) Keywords:

بررسی عوامل موثر بر کاهش اضافه حفاری تونلها در روش حفاری و آتشباری (مطالعه موردی) authors

رامین بهمنی

دانشجوی کارشناسی ارشد استخراج معدن-کارشناس موسسه مهندسین مشاور ساحل

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
-ا میری، روانبخش، سمینار کارشناسی ارشد _ تونلسازی به روش ...
- موسسه مهندسین مشاور ساحل _ نتایج برداشت های نقشه ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی عوامل موثر بر کاهش اضافه حفاری تونلها در روش حفاری و آتشباری (مطالعه موردی)" توسط رامین بهمنی، دانشجوی کارشناسی ارشد استخراج معدن-کارشناس موسسه مهندسین مشاور ساحل نوشته شده و در سال 1380 پس از تایید کمیته علمی پنجمین کنفرانس تونل ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله تونل، حفاری وآتشباری،اضافه حفاری،آتشباری کنترل شده هستند. این مقاله در تاریخ 11 مهر 1384 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 3286 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که نیاز روز افزون جامعه بشری به حفریات زیر زمینی متنوع ایجاب میکند تکنیک های ساخت این فضاها همواره مورد توجه محققین مختلف قرار بگیرد. تکنیک های اجرای تونل را میتوان به دو بخش سنتی ( حفاری و آتشباری)ومکانیزه تقسیم بندی کردکه انتخاب هر یک با توجه ویژگیهای ساختگاه پروژه میباشد اما روش سنتی بعلت سرمایه اولیه کمتر وانعطاف پذیری بیشتر ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی عوامل موثر بر کاهش اضافه حفاری تونلها در روش حفاری و آتشباری (مطالعه موردی) با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.