سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

مدلسازی و پیش‌یابی امواج در خلیج فارس و دریای عمان

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 4,836

This Paper With 6 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICOPMAS07_015

Index date: 3 April 2006

مدلسازی و پیش‌یابی امواج در خلیج فارس و دریای عمان abstract

امواج از مهمترین پدیده‌های دریایی هستند که به دلیل ماهیت پیچیده و اتفاقی خود از پیچیده‌ترین موضوعات تحقیقاتی و مهندسی به شمار می‌آیند. مهندسین سواحل و بنادر بدنبال شناخت اقلیم امواج در مناطق مختلف و تعیین مشخصه‌های بزرگترین امواج محتمل و رژیم سالانه امواج می‌باشند. در همین راستا، پروژه‌ای تحت عنوان مدلسازی امواج دریاهای ایران (Iranian Seas Wave Modeling, ISWM) به منظور شبیه سازی 11 ساله مشخصات موج و دستیابی به اقلیم بلند مدت آن تعریف و به انجام رسید. در فاز سوم این پروژه که دریاهای جنوب ایران شامل خلیج فارس و دریای عمان را در بازه زمانی ژانویة 1992 تا دسامبر 2002 پوشش می‌دهد، ابتدا داده‌های مورد نیاز برای مدلسازی جمع‌آوری و تحلیل ‌گشتند. سپس با استفاده از مدول SW نرم‌افزار Mike 21 که یک مدل ریاضی نسل سوم تبدیل باد به موج است، موج ناشی از میدان باد گسترده روی سطح دریا با منظور نمودن تاثیر امواج دورآ وارده از شمال غربی اقیانوس هند محاسبه گردید. برپایی (set-up) و واسنجی (کالیبراسیون) مدل و همچنین صحت‌سنجی نتایج مدل پس از اجرا به کمک داده‌های موج و باد اندازه‌گیری‌شده و کنترل کیفیت‌شده صورت پذیرفت. پس از اجرای مدل، تحلیل آماری نتایج با استفاده از نرم‌افزار EVA انجام شده و مشخصات موج با دوره بازگشت‌های مختلف در یک پایگاه اطلاعاتی ذخیره و آمادة ارایه گردیده است. مقاله حاضر، خلاصه ای از فاز سوم پروژة مدلسازی امواج دریاهای ایران می‌باشد.

مدلسازی و پیش‌یابی امواج در خلیج فارس و دریای عمان authors

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bayler, G. and Lewit, H., 1992. The navy operational global ...
Cox, A. T. and Swail, V. R., 20 01. A ...
DHI Water & Environment, 2003. Mike 21 Spectral Wave Module: ...
Goswami, B. N. and Sengupta, D., 2003. A note On ...
Hubertz, J. M.; Driver, D. B., and Reinhard, R. D., ...
Podaac, 2001. SeaWinds On QuikSCAT Level 3(JPL SeaWinds Project): Guide ...
Sterl, A.; Komen, G. J., and Cotton, P. D., 1998. ...
Tolman, H. L., 1998. Validation of NCEP's ocean winds for ...
Weisse, R. and Gayer, G., 20 . 0. An approach ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "مدلسازی و پیش‌یابی امواج در خلیج فارس و دریای عمان" توسط علی اصغر گلشنی؛ سهیلا تائبی؛ وحید چگینی نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی هفتمین همایش بین المللی سواحل، بنادر و سازه های دریایی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 14 فروردین 1385 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 4836 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امواج از مهمترین پدیده‌های دریایی هستند که به دلیل ماهیت پیچیده و اتفاقی خود از پیچیده‌ترین موضوعات تحقیقاتی و مهندسی به شمار می‌آیند. مهندسین سواحل و بنادر بدنبال شناخت اقلیم امواج در مناطق مختلف و تعیین مشخصه‌های بزرگترین امواج محتمل و رژیم سالانه امواج می‌باشند. در همین راستا، پروژه‌ای تحت عنوان مدلسازی امواج دریاهای ایران (Iranian Seas Wave Modeling, ISWM) ... . برای دانلود فایل کامل مقاله مدلسازی و پیش‌یابی امواج در خلیج فارس و دریای عمان با 6 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.