سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

اثر بخشی درمان مبتنی بر ذهن آگاهی بر بهبود علائم سندروم ضربه عشق و ذهن آگاهی دردانشجویان دختر با ویژگی روان رنجورخویی

Publish Year: 1398
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 865

This Paper With 13 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ISCPS01_032

Index date: 15 August 2019

اثر بخشی درمان مبتنی بر ذهن آگاهی بر بهبود علائم سندروم ضربه عشق و ذهن آگاهی دردانشجویان دختر با ویژگی روان رنجورخویی abstract

هدف پژوهش حاضر تعیین اثر بخشی درمان مبتنی بر ذهن آگاهی بر بهبود علائم سندروم ضربه عشق و ذهن آگاهی در دانشجویان دختر با ویژگی روانرنجورخویی بود. روش پژوهش حاضر شبه آزمایشی از نوع پیش آزمون - پس آزمون با گروه کنترل است. جامعه آماری این پژوهش شامل تمام دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد میباشد . 157 دانشجوی دختر که دچار شکست در روابط عاطفی شده بودند، به صورت داوطلبانه به کلینیک دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی مراجعه کردند. از این افراد مصاحبه صورت گرفت و پرسشنامه ها را انجام دادند و از بین آنها 30 نفر از افرادی که ملاک های ورود را داشتند انتخاب شدند و 15 نفر به صورت تصادفی در گروه آزمایش و 15 نفر در گروه کنترل گنجانده شدند. گروه آزمایش تحت 8 جلسه درمان مبتنی بر ذهن آگاهی قرار گرفتند و گروه کنترل هیچ درمانی دریافت نکردند. در پایان جلسات مداخله، مجددا0 هر دو گروه به پرسشنامه های سندروم ضربه عشق، شخصیت آیزنک و پنج عاملی ذهن آگاهی پاسخ دادند. داده های پژوهش با استفاده از روش ها و شاخص های آمارتوصیفی و استنباطی از جمله تحلیل کوواریانس مورد تحلیل قرار گرفتند. یافته های پژوهش نشان داد که گروه درمانی مبتنی بر ذهنآگاهی موجب کاهش علائم سندروم ضربه عشق و افزایش سطح ذهنآگاهی گروه آزمایش نسبت به گروه کنترل میشود.

اثر بخشی درمان مبتنی بر ذهن آگاهی بر بهبود علائم سندروم ضربه عشق و ذهن آگاهی دردانشجویان دختر با ویژگی روان رنجورخویی Keywords:

اثر بخشی درمان مبتنی بر ذهن آگاهی بر بهبود علائم سندروم ضربه عشق و ذهن آگاهی دردانشجویان دختر با ویژگی روان رنجورخویی authors

فرحناز اصغری کاکلر

دانشجوی کارشناسیارشد روانشناسی بالینی دانشگاه فردوسی،

ایمان اله بیگدلی

استاد تمام و عضو هئیت علمی دانشگاه فردوسی مشهد،

سیدعلی کیمیایی

مدیرگروه مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد،

مقاله فارسی "اثر بخشی درمان مبتنی بر ذهن آگاهی بر بهبود علائم سندروم ضربه عشق و ذهن آگاهی دردانشجویان دختر با ویژگی روان رنجورخویی" توسط فرحناز اصغری کاکلر، دانشجوی کارشناسیارشد روانشناسی بالینی دانشگاه فردوسی،؛ ایمان اله بیگدلی، استاد تمام و عضو هئیت علمی دانشگاه فردوسی مشهد،؛ سیدعلی کیمیایی، مدیرگروه مشاوره دانشگاه فردوسی مشهد، نوشته شده و در سال 1398 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی پژوهش های نوین در روانشناسی، مشاوره و علوم رفتاری پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله درمان مبتنی بر ذهن آگاهی، سندروم ضربه عشق، روان رنجورخویی، ذهن آگاهی، دانشجو. هستند. این مقاله در تاریخ 24 مرداد 1398 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 865 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که هدف پژوهش حاضر تعیین اثر بخشی درمان مبتنی بر ذهن آگاهی بر بهبود علائم سندروم ضربه عشق و ذهن آگاهی در دانشجویان دختر با ویژگی روانرنجورخویی بود. روش پژوهش حاضر شبه آزمایشی از نوع پیش آزمون - پس آزمون با گروه کنترل است. جامعه آماری این پژوهش شامل تمام دانشجویان دختر دانشگاه فردوسی مشهد میباشد . 157 دانشجوی دختر که ... . برای دانلود فایل کامل مقاله اثر بخشی درمان مبتنی بر ذهن آگاهی بر بهبود علائم سندروم ضربه عشق و ذهن آگاهی دردانشجویان دختر با ویژگی روان رنجورخویی با 13 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.