مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فناوری های جدید بسته بندی مواد غذایی
Publish place: Science and Technology Package، Vol: 7، Issue: 26
Publish Year: 1395
Type: Journal paper
Language: Persian
View: 429
این Paper فقط به صورت چکیده توسط دبیرخانه ارسال شده است و فایل کامل قابل دریافت نیست. برای یافتن Papers دارای فایل کامل، از بخش [جستجوی مقالات فارسی] اقدام فرمایید.
- Certificate
- I'm the author of the paper
Export:
Document National Code:
JR_STP-7-26_001
Index date: 17 September 2019
مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فناوری های جدید بسته بندی مواد غذایی abstract
انتخاب فعال یک محصول در رقابت با سایر محصولات، تعریف موفقیت محصول است.کاربرد یک فناوری جدید میتواند روی این انتخاب تاثیر بگذارد. فناوریهای جدید بستهبندی، نقش مرکزی در صنعت غذا ایفا میکنند. تنها در صورتی که یک بستهبندی جدید مورد توجه و انتخاب مصرفکنندگان قرار گیرد، میتواند در بازار فروش موفق بوده و برای تولیدکنندگان سودآور باشد. به همین دلیل، آگاهی داشتن از چگونگی واکنش و پاسخ مصرفکنندگان به این فناوریهای نوین برای سازندگان و فرآوریکنندگان غذا و بستهبندی ضروری است. اگر این فناوری نادیده گرفته و یا رد شود، شکست خواهد خورد و فواید بالقوه آن هیچگاه درک نخواهد شد. البته برای موفقیت، ضروری است که فناوری جدید واقعا نسبت به روشهای موجود، بهبود یافته باشد و مصرفکنندگان این را بدانند. یکی از کارهای مهم تمرکز بر روی تخمین، ترس مصرفکنندگان از انتخاب نوآوریهای موجود در عرصه بستهبندی مواد غذایی است. برای این منظور، از مقیاس سنجش ترس از نوآوریهای غذایی به عنوان ابزاری برای کمیسازی ساده درجه رد فناوری جدید بستهبندی استفاده میشود. تحقیقات مختلف در زمینه فناوری های جدید بسته بندی مواد غذایی نشان می دهد، اکثریت افراد در دسته با ترس متوسط از نوآوری قرار دارند. علاوه بر عوامل خارجی، نظیر: طراحی بسته، اطلاع رسانی جامع و مبسوط در مورد مزایا و معایب نوآوری بسته بندی نقش معناداری در تغییر تمایل به خرید مصرفکننده بسته غذایی خواهد داشت. بنابراین روشهای درک فرآیند تصمیمگیری برای خرید و تاثیر اطلاعات و عوامل مختلف بر آن ضروری به نظر میرسد.
مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فناوری های جدید بسته بندی مواد غذایی Keywords:
مروری بر پاسخ مصرف کنندگان به فناوری های جدید بسته بندی مواد غذایی authors
فروغ السادات طبیب لقمانی
دانشگاه فردوسی، مشهد
ناصر صداقت
دانشگاه فردوسی، مشهد
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :