Year: 1398
COI: JR_JWWSE-4-1_001
Language: PersianView: 143
This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این Paper را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
Authors
Abstract:
پیش بینی جریان رودخانه ها با توجه به اهمیت آن در طراحی تاسیسات آبی، آبگیری از رودخانه ها، برنامه ریزی و بهره برداری از مخازن سدها و کنترل فرسایش و رسوب رودخانه ها از دیرباز مورد توجه مهندسان آب بوده است. در این تحقیق به پیش بینی روزانه رواناب در حوضه مارون با مدل HEC-HMS پرداخته می شود، تا توانایی و دقت این مدل در پیش بینی رواناب ارزیابی شود. بهاین منظور ابتدا شبیه سازی پیوسته بارش-رواناب بهصورت روزانه قبل از زمان پیش بینی با استفاده از مدل تلفات شمارش رطوبت خاک (SMA) انجام شد. بهمنظور واسنجی مدل HEC-HMS از داده های دبی روزانه سال 1374 تا 1385 و صحت سنجی مدل از داده های سال 1386 تا 1390 در ایستگاه هیدرومتری ایدنک استفاده شد. رواناب روزانه در ایستگاه ایدنک از تاریخ 1/7/1390 تا 14/8/1391 پیش بینی شد. نتایج نشان می دهد که آزمونهای نیکویی برازش شامل ضریب ناش-ساتکلایف، ضریب تعیین و ریشه میانگین مربعات خطا در مرحله پیش بینی رواناب در ایستگاه ایدنک بهترتیب برابر 56/0، 67/0 و 2/32 مترمکعب در ثانیه است. بنابراین مدل HEC-HMS از دقت و توانایی قابل قبول در پیش بینی رواناب برخوردار است.
Keywords:
پيش بيني رواناب, مدل HEC-HMS, شبيه سازي بارش-رواناب, ضريب ناش-ساتكليف, ايستگاه ايدنك
Paper COI Code
برای لینک دهی به این Paper می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت Paper در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/929865/
How To Citation:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این Paper ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:احمدپور، عباس و میرهاشمی، سیدحسن و حقیقت جو، پرویز،1398،پیش بینی رواناب روزانه درحوضه مارون با استفاده از مدل HEC-HMS،،،،،https://civilica.com/doc/929865
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این Paper اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1398، احمدپور، عباس؛ سیدحسن میرهاشمی و پرویز حقیقت جو)
برای بار دوم به بعد: (1398، احمدپور؛ میرهاشمی و حقیقت جو)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این Paper:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مPaperقاله لینک شده اند :Research Info Management
اطلاعات استنادی این Paper را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی Paper
مشخصات مرکز تولید کننده این Paper به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
Share this page
More information about COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.