سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

فروشویی کانسنگ اکسیده مس ندوشن یزد

Publish Year: 1385
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,795

This Paper With 8 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

GSI25_307

Index date: 6 June 2010

فروشویی کانسنگ اکسیده مس ندوشن یزد abstract

کانسار مس ندوشن در 180 کیلومتری شهرستان یزد واقع شده است این کانسار حاوی مس اکسیده با عیار 1.7 درصد بوده و کانی اصلی آن مالاکیت است به منظور بررسی امکان استحصال مس از کانسنگ ندوشن آزمایشهای لیچینگ با روشهای بطری غلطان و تستهای ستونی انجام گردید. در آزمایشهای اولیه بطری غلتان اثر پارامترهای مختلف از جمله غلظت اسید، زمان، ابعاد ذرات و درصد جامد برروی بازیابی مس کل، مس اکسیدی، آهن و منگنز مورد مطالعه قرار گرفت. .

فروشویی کانسنگ اکسیده مس ندوشن یزد authors

نازنین دیهیمی

کارشناسی ارشد فراوری از دانشگاه یزد

خداکرم غریبی

فوق لیسانس استخراج معدن

علی دهقانی

دکتری فراوری

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
Bartlett R.W- Solution Mining , Published by license under the ...
Copper Production Techno lo gy, www _ princ eton-edu-bin, 1988 ...
James .B& lancaswter .T", Physical Parameters of Heap Leaching at ...
Miller .G& Newton .T "Copper Heap Leaching Testing, Interpretation and ...
Muller , Andrew L, Halde, Douj L., _ _ " ...
Scheffel , RandollpbE., "Copper Heap Leaching Design and Practice and ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "فروشویی کانسنگ اکسیده مس ندوشن یزد" توسط نازنین دیهیمی، کارشناسی ارشد فراوری از دانشگاه یزد؛ خداکرم غریبی، فوق لیسانس استخراج معدن؛ علی دهقانی، دکتری فراوری نوشته شده و در سال 1385 پس از تایید کمیته علمی بیست و پنجمین گردهمایی علوم زمین پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله هستند. این مقاله در تاریخ 16 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1795 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که کانسار مس ندوشن در 180 کیلومتری شهرستان یزد واقع شده است این کانسار حاوی مس اکسیده با عیار 1.7 درصد بوده و کانی اصلی آن مالاکیت است به منظور بررسی امکان استحصال مس از کانسنگ ندوشن آزمایشهای لیچینگ با روشهای بطری غلطان و تستهای ستونی انجام گردید. در آزمایشهای اولیه بطری غلتان اثر پارامترهای مختلف از جمله غلظت اسید، زمان، ... . برای دانلود فایل کامل مقاله فروشویی کانسنگ اکسیده مس ندوشن یزد با 8 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.