سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

بررسی رفتار ترک خوردگی رسوبات سد سپیدرود در تولید محصولات سفالی

Publish Year: 1389
Type: Conference paper
Language: Persian
View: 1,391

This Paper With 10 Page And PDF Format Ready To Download

Export:

Link to this Paper:

Document National Code:

ICGESM04_253

Index date: 8 June 2010

بررسی رفتار ترک خوردگی رسوبات سد سپیدرود در تولید محصولات سفالی abstract

انباشته شدن مخازن سدها از رسوبات از مهم ترین دغدغه های موجود در زمینه مدیریت و نگهداری سدها است؛ و برای ادامه حیات مفید سد باید تدابیر لازم جهت برداشت این رسوبات اندیشیده شود. در حال حاضر در کشور ما برای رهایی از این مشکل رسوبات با استفاده از نیروی هیدرودینامیکی آب از مخازن تخلیه می شوند که این روش علاوه بر آسیب رساندن به سازه سد خطرات زیست محیطی برای اکوسیستم طبیعی پیرامون ساختگاه به همراه دارد. چنانچه این رسوبات به روش صحیح و غیر مخرب استخراج گردیده و به عنوان مصالح با ارزش افزوده مورد استفاده قرار گیرند، علاوه بر افزایش حجم مفید مخزن سد، می توان از این منبع خدادادی و پایان ناپذیر بعنوان ماده خام در صنعت آجر، کاشی و سفال استفاده نمود. رسوبات انباشته شده در مخزن سد سپیدرود شرایط لازم برای بهره برداری در صنایع مذکور را دارند. در این مطالعه ویژگیهای انقباض و ترک خوردگی نمونه های خشت رسی مورد بررسی قرار گرفته است. در این راستا نمونه های خاک بدست آمده از مخزن سد مورد آزمایشات طبقه بندی و حدود آتربرگ قرار گرفته اند و پس از کانی شناسی و طبقه بندی رسوبات، بخش ماسه ای به روش مکانیکی و بخش های سیلتی و رسی به روش رسوب گذاری تفکیک گردید. سپس با طرح ترکیبات مختلف خاک، نمونه های مصنوعی با درصد های مختلف رس، سیلت و ماسه بدست آمد. با انجام آزمایش تعیین حدود آتربرگ و انقباض نمونه ها تغییرات انقباض خشک شدگی نمونه ها بر حسب درصدهای ماسه، سیلت و رس موجود در خاک بررسی شده و طرح اختلاط بهینه حاصل گردید. جهت بهبود خواص انقباضی نمونه ها خاک اره به عنوان ماده افزودنی با نسبت های مختلف به ترکیبات قبلی اضافه شده و حدود انقباض ترکیبات جدید اندازه گیری شد. مشاهده گردید که افزودن خاک اره سبب کاهش انقباض خشک شدگی در تمامی نمونه ها می گردد. همچنین حساسیت پارامترهای انقباض و خشک شدگی خاک نسبت به ترکیبات مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

بررسی رفتار ترک خوردگی رسوبات سد سپیدرود در تولید محصولات سفالی Keywords:

بررسی رفتار ترک خوردگی رسوبات سد سپیدرود در تولید محصولات سفالی authors

حکیمه ربانی فر

دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک خاک و پی دانشکده فنی دانشگاه گیلان

رضا جمشیدی چناری

استادیار گروه عمران دانشکده فنی دانشگاه گیلان

اکبر فرقانی

استادیار گروه خاک شناسی دانشکده کشاورزی

مراجع و منابع این Paper:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این Paper را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود Paper لینک شده اند :
اشرف واقفی سید سعید، بنی هاشمی سید محمد علی، رحمانیان ...
مرکز تحقیقات ساختمان و مسکن _ نشریه شماره: گ-368، آجر ...
Sridharan, A. and Prakash, K., "Mechanism Controlling the Shrinkage Limit ...
Sridharan, A. and Prakash, K., "Shrinkage Limit of Soil Mixtures, ...
نمایش کامل مراجع

مقاله فارسی "بررسی رفتار ترک خوردگی رسوبات سد سپیدرود در تولید محصولات سفالی" توسط حکیمه ربانی فر، دانشجوی کارشناسی ارشد مکانیک خاک و پی دانشکده فنی دانشگاه گیلان؛ رضا جمشیدی چناری، استادیار گروه عمران دانشکده فنی دانشگاه گیلان؛ اکبر فرقانی، استادیار گروه خاک شناسی دانشکده کشاورزی نوشته شده و در سال 1389 پس از تایید کمیته علمی چهارمین همایش بین المللی مهندسی ژئوتکنیک و مکانیک خاک ایران پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله سد سپیدرود، رسوبات حوضچه سد، مصالح ساختمانی، آجر رسی، حدود آتربرگ هستند. این مقاله در تاریخ 18 خرداد 1389 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 1391 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که انباشته شدن مخازن سدها از رسوبات از مهم ترین دغدغه های موجود در زمینه مدیریت و نگهداری سدها است؛ و برای ادامه حیات مفید سد باید تدابیر لازم جهت برداشت این رسوبات اندیشیده شود. در حال حاضر در کشور ما برای رهایی از این مشکل رسوبات با استفاده از نیروی هیدرودینامیکی آب از مخازن تخلیه می شوند که این ... . برای دانلود فایل کامل مقاله بررسی رفتار ترک خوردگی رسوبات سد سپیدرود در تولید محصولات سفالی با 10 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.